رهبر معظم انقلاب: امام بزرگوار روح جمهوری اسلامی است اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته بشود و مورد بی توجهی قرار بگیرد نقشی بر دیوار باقی خواهد ماند.
شنبه, خرداد 14, 1401 13:11
نمایشگاه «حضور صد ساله خورشید» که به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی (س) و یکصدمین سال ورود ایشان به قم در مرکز همایش های غدیر این شهر برپا شده است مورد استقبال و بازدید گروه های مختلف مردم حق شناس از داخل و خارج کشور و نیز مسئولان کشوری و استانی قرار گرفته است .
پنجشنبه, خرداد 12, 1401 9:16
آیت الله عندلیب همدانی: امام خمینی، دایره را برای فتوادادن محدود به روایات کتب اربعه و امثال آن نمی کند، می گوید همین شهرت عظیمه کافی برای فتواست.
پنجشنبه, خرداد 12, 1401 8:28
حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری: برخی این وسایل برای اولین بار است که در معرض دید عموم قرار می گیرد و مردم می توانند این آثار را از نزدیک ببیند و لمس کنند.
چهارشنبه, خرداد 11, 1401 8:52
مدیر جامعه الزهرا(س) ابراز امیدواری کرد که در زمانه تهاجمات رسانه ای شبکه های معاند برای تحریف شخصیت امام(س)، برنامه ریزی برای آشنایی جوانان با شخصیت ایشان منجر به خلق آثار هنری و چندرسانه ای فاخر شود و آمادگی جامعه الزهرا(س) را برای همکاری در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با این موسسه اعلام کرد.
دوشنبه, خرداد 09, 1401 18:17
حجت الاسلام و المسلمین عباس کمساری گزارشی از فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی موسسه قم ارائه کرد.
همچنین درباره نمایشگاه حضور صد ساله خورشید که به مناسبت صدمین سال ورود امام خمینی به شهر قم و بزرگداشت سی و سومین سال ارتحال امام خمینی در سالن همایش های غدیر قم توسط موسسه برگزار شده است، توضیحاتی ارائه نمودند.
دوشنبه, خرداد 09, 1401 16:35
به مناسبت یکصدمین سالگرد ورود امام خمینی(س) به حوزه علمیه قم و سی و سومین سالگرد ارتحال ایشان، نمایشگاه آثار، تصاویر و دستاوردهای مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، آیت الله حسینی بوشهری، آیت الله مقتدایی، رئیس و معاونان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم افتتاح شد.
یکشنبه, خرداد 08, 1401 22:2
به مناسبت یکصدمین سال ورود امام خمینی(س) به حوزه علمیه قم و در آستانه سی سومین سالگرد ارتحال ایشان، نمایشگاه «حضور صد ساله خورشید» برگزار می شود.
پنجشنبه, خرداد 05, 1401 16:11
حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری: امام راحل از جایگاه خاصی نزد مردم برخوردار بوده و هستند و مردم امام را با جان و دل قبول کردند و به ندای امام لبیک گفتند. چون امام خالصانه برای خدا کار می کرد لذا خداوند، امام را محبوب القلوب کرد.
سه شنبه, خرداد 03, 1401 17:4
حضرت امام از دوران کودکی همواره انسانی شاداب و سرحال و پر تحرک بوده و عموما در طول دوران عمر از سلامت جسمانی برخوردار بوده اند. ایشان سالیانی طولانی، ورزش پیاده روی را در برنامه دقیق و منظم روزانه خود قرار داده و تحت هرشرایطی آن را انجام می دادند. به عنوان مثال از امام نقل شده است:
در زمانی که زندان پادگان عشرت آباد محبوس بودم روزانه به مدت نیم ساعت در داخل سلول کوچک انفرادی پیاده روی می کردم.
دوشنبه, خرداد 02, 1401 21:33
حجت الاسلام و المسلمین کمساری گزارشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی و آموزشی و فرهنگی موسسه ارائه داد و خواستار همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان جهت ترویج و نشر اندیشه های امام شد.
چهارشنبه, اردیبهشت 28, 1401 19:49
«مناهج الوصول الی علم الاصول» نام دو جلد از شش جلد اثر اصولی امام خمینی در دانش اصول فقه می باشد و تمامی مباحث الفاظ را در بردارد. حضرت امام در این اثر درباره تعدادی از مسائل فلسفی که اصولیون متأخر متأثر از آخوند خراسانی مطرح می کنند، به تبیین و تحلیل پرداخته و ضمن ارائه تحقیقات خود، مزال اقلام را به پژوهشگران نشان دادند. نظریه بدیع «خطابات قانونیه» امام خمینی در این اثر ارائه شده است.
یکشنبه, اردیبهشت 25, 1401 14:15
25 اردیبهشت روز پاسداشت زبان فارسی، و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی است. به همین مناسبت نگاه کوتاهی خواهیم داشت به نگرش امام خمینی به فرهنگ و ادبیات فارسی.
در این یادداشت ضمن پرداختن به ادبیات نثری امام خمینی، به ویژگی های فرهنگ و ادب فارسی ایشان نیز اشاره خواهم کرد.
شنبه, اردیبهشت 24, 1401 19:49
اسناد تاریخی از امام خمینی، و دربارۀ ایشان نیز بسیار است که شماری منتشر شده، و برخی هنوز نه. یکی از این اسناد مهم، یادداشتی است که در 15 اردیبهشت سال 1323 نوشته اند و از قدیم ترین اسناد؛ و با «نگاه سیاسی»، نخستین سند سیاسی و مبارزاتیِ ایشان است. یادداشتی که در آن، تنها راه اصلاح جهان را قیام برای خدا می داند.
چهارشنبه, اردیبهشت 14, 1401 23:11
سه عنصر والدین - ژنتیک، معلمان و مربیان و محیط که سازنده شخصیت آدمی هستند، برای استاد مطهری به بهترین نحو مهیا گردید و او از پدر و مادری مؤمن و وارسته برخوردار بود و به رغم نامناسب بودن محیط عمومی کشور، محیط خانه وخانواده برای مرتضای جویای حقیقت مطلوب و سازنده بود تا اینکه «هجرت» سازنده او به قم رقم خورد و او به مدت پانزده سال مراحل تحصیل و تهذیب را سپری کرد و از برترین و بهترین الهی مردان در طبقه اساتید کسب فیض کرد. وی گرچه از بزرگانی چون آیت الله حجت و آیت الله محقق داماد هم استفاده علمی کرده است ؛ ولی اثر گذاران اصلی بر شخصیت علمی و معنوی استاد شهید مطهری حضرات آیات: بروجردی، امام خمینی، علامه طباطبایی و میرزا علی آقا شیرازی بوده اند.
دوشنبه, اردیبهشت 12, 1401 1:7
امام خمینی (س) به قرآن نازل شده در شب قدر توجه فراوانی دارد و هم در ساحت اندیشه از فقه تا اجتماع و سیاست تا حکمت و عرفان میهمان سفره معرفت و هدایت آن است و هم در عمل اهل تلاوت مستمر قرآن بوده و مشخصاً در کتاب پر ارزش «آداب الصلوة» مباحث و مطالب قرآنی بسیار فراوان و ارزشمندی دارد؛
یکشنبه, اردیبهشت 04, 1401 11:40
مرحوم آیت الله صدر را به جرم اینکه از ظلم آنها شکایت داشت و می خواست حکومت اسلام برقرار باشد، شهید کردند و خواهر مکرمۀ مظلومۀ ایشان را هم شهید کردند... من از خدای تبارک و تعالی خواستارم که ملتهای مسلم را بیدار کند.
پنجشنبه, اردیبهشت 01, 1401 19:42
سفر معراجی پیامبر خدا (ص)، سفری روحانی و معنوی بوده، که نشانگر مقام و کمالات بلند آن حضرت است و چنانکه سزاوار است او که خاتم انبیاء علیهم السلام می باشد، از انوار غیبیه الهی چنان برخوردار است که حتی جبرئیل امین نمی تواند به آن نزدیک شود و تا حدی پیش می رود و لکن به آنجا می رسد که دیگر اجازه ورود ندارد و پیامبر خدا به تنهایی به سیر خود ادامه می دهد.
دوشنبه, فروردين 29, 1401 18:17
بررسی و پیگیری اظهارات و نظرات و سیره و عملکرد حضرت امام این نتیجه را میدهد که در نظر ایشان حساب تحزب از احزابی که در تاریخ معاصر ایران ایفای نقش کردند، جدا میباشد و ایشان گرچه منتقد کارنامه احزاب غرب زده و شرق زده بودند، که یا به مثابه عامل قدرتهای سلطه گر عمل کرده و یا با خود باختگی خواهان شباهت به غرب و شرق، بوده اند؛ ولی اصل تحزب را قبول داشته اند.
چهارشنبه, فروردين 24, 1401 23:36
آیت الله فاضل لنکرانی: باید بدانیم بقای حوزه علمیه از امام است/ امام یک شخصیت کم نظیر و در خیلی از ابعاد و مباحث علمی بی نظیر بود/ چنین شخصیتی باید به مراکز علمی نسل امروز و آینده معرفی شود.
چهارشنبه, فروردين 24, 1401 1:7
در منابع اسلامی از حضرت خدیجه با القابی همچون: طاهره، زکیه، مرضیه، صدیقه، خیرالنساء، و با کنیه ام المؤمنین یاد کرده اند.
وی مایه آرامش پیامبر بود، از این رو پیامبر پس از درگذشت حضرت خدیجه، همواره به یاد او بود و او را بی نظیر میدانست و به ایمان او در زمان کفر مردم و تصدیق او در هنگامه تکذیب مردم و شریک مال خویش قرار دادن، آنگاه که همه آن حضرت را محروم ساختند و صاحب فرزند شدن از او، در حالی که از زنان دیگر فرزندی نداشته، یاد می کرد.
دوشنبه, فروردين 22, 1401 18:15
دوشنبه, فروردين 22, 1401 13:1
دوشنبه, فروردين 22, 1401 12:59
دوشنبه, فروردين 22, 1401 12:57
دوشنبه, فروردين 22, 1401 12:48