«متفکران ما را میکشید. برای این که منطق ندارید. اگر منطق داشتید که صحبت میکردید؛ مباحثه میکردید. لکن منطق ندارید، منطق شما ترور است! منطق اسلام ترور را باطل میداند.»
شنبه, آذر 08, 1399 19:49
متأسفانه تعبیر بسیار ناروایی که آقای کلانتری در باره این شخضیت الهی بکار برده است، صرف نظر از اینکه گوینده چنین قصدی نداشته است، توهین و اسائه ادب به ساحت امام است و...
شنبه, آذر 08, 1399 19:35
🔻یادگار امام طی پیامی ضمن تسلیت شهادت مظلومانه ی دکتر محسن فخری زاده، تاکید کرد: «جنایت مکارانه ی آنان اگرچه شهیدی عزیز را از میان ما برد اما پاسخی درخور خواهد یافت.»
شنبه, آذر 08, 1399 12:12
اخیرا سخنانی از جناب آقای دکتر عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در فضای مجازی منتشر شده است که باعث تعجب و تحیر دوستان و علاقمندان به حضرت روح الله گردید. ایشان در دو مورد نسبت های ناروایی به حضرت امام داده اند که بسیار بیجاست و باید صریحا عذرخواهی نموده و توضیح دهند.
جمعه, آذر 07, 1399 5:43
پنجم آذرماه سالروز صدور فرمان حضرت امام برای تشکیل سازمان بسیج مستضعفین است نهادی که امام آن را مدرسه عشق نامید و فرمود: در دنیا همه افتخارم این است که خود بسیجی ام.
وقتی به دوران زندگی حضرت امام از ابتدای جوانی تا زمان ارتحال مروری اجمالی بکنیم متوجه برخی اختصاصات می شویم که می تواند به عنوان اصول و مبانی در زندگی همه بسیجیان مطرح شود.
سه شنبه, آذر 04, 1399 16:54
محمد رجائی نژاد
اشاره
بسیج پاک زاده و به دست مربی پیرش، امام خمینی خوب بزرگ و تربیت شد. دهه نخست انقلاب را، به ویژه در کوران 8 سال جنگ، سربلند و سترگ بیرون آمد و قد کشید. محبوب و مردمی ماند. حال، در دهۀ کنونی چگونه باید باشد تا بقاء و بهاء آن ماندنی باشد؟ پاسخ را از زبان مربی اصلی اش امام خمینی می توان شنید. پس در پی پاسخ این پرسشیم که انتظارات امام خمینی از بسیج چه بوده است؟ مردمی ماندن!
یکشنبه, آذر 02, 1399 19:9
امام خمینی(س) به عنوان مرجع تقلید، مقلدان فراون داشت و نیز به عنوان یکی از رهبران جهانی، که با رهبری نهضت اسلامی به کمک ملت ایران رژیم شاهنشاهی را سرنگون و رژیم جمهوری اسلامی را بنیان گذاشت، شناخته می شود.
حضرت امام برای برادرشان زندگینامه علمی و خانوادگی خود را در نهایت اجمال بیان کرده است. در این زندگی نامه، بیشتر وضعیت تحصیلی و اساتید امام معرفی شده اند.
شنبه, آذر 01, 1399 16:15
اول آذرماه سالروز قتل ناجوانمردانه مرحوم داریوش فروهر و همسرش پروانه اسکندری است. او از دوستان مرحوم آقا مصطفی خمینی و مورد عنایت حضرت امام بود و رهبر معظم انقلاب در مورد او می فرمایند:
«مرحوم فروهر، قبل از انقلاب دوست ما بود؛ اوّلِ انقلاب همکار ما بود؛ بعد از پدید آمدن این فتنه های سال شصت دشمن ما شد؛ اما دشمن بیخطر و بی ضرر.»
جمعه, آبان 30, 1399 17:30
حضرت امام پس از تألیف کتاب شرح دعای سحر و نیز نگارش تعلیقات خود بر کتاب فوائد الرضویه، درگام سوم کتاب «مصباح الهدایه إلی الخلافه و الولایه» را نوشت.این اثر در سال 1309 ش نوشته و در 122 صفحه چاپ شده است و چراغ روشنگری است تا طالبان معرفت و مشتاقان حقیقت را به سرچشمه «خلافت محمدیه(س)» و «ولایت علویّه(ع)» رهنمون می شود.
پنجشنبه, آبان 29, 1399 8:51
27 آبان سال 1365 روزی است که امام خمینی کتاب گرانسنگ سرّالصلوه (معراج السالکین و صلوه العارفین) را به فرزندش حجت الاسلام والمسلمین سید احمدآقا اهداء کرد و فرمود: پسرم! آنچه در درجه اول به تو وصیت می کنم آن است که انکار مقامات اهل معرفت نکنی، که این شیوه جُهال است.
سه شنبه, آبان 27, 1399 12:0
27 آبان سالروز در گذشت یکی از زنان بزرگ تاریخ انقلاب است که بحق می توان او را «آهنین بانوی انقلاب» نام نهاد. آری خانم مرضیه حدیدچی مشهور به «مرضیه دباغ»، بانویی بود که هم عنوانش حدیدچی بود و هم مرام و اراده اش پولادین
دوشنبه, آبان 26, 1399 17:20
تاریخ دستور حضرت امام برای کمک به خانواده زندانیان سیاسی فرصت مناسبی است که مروری داشته باشیم بر سیره و منش ایشان در موضوع مساعدت و کمک به رفع حوایج نیازمندان از محل وجوهات شرعی.
یکشنبه, آبان 25, 1399 17:22
یکی از ابعاد شخصیت جامع امام خمینی(س) شخصیت فلسفی ایشان می باشد، که با مطالعه تحصیلات ایشان و اساتیدی که در این زمینه داشته است، بخوبی آشکار می شود.
علاوه بر این، آثار علمی و ارائه نظرات فلسفی ایشان که در موارد مختلف ابراز داشته و در نامه تاریخی یه رهبر اتحاد جماهیر شوروی منعکس شده، گویای این جایگاه علمی - فلسفی می باشد.
شنبه, آبان 24, 1399 16:55
امام خمینی: «انس با کتاب و قلم و اندوخته ها، آن قدر خاطره آفرین و پایدار است که همه تلخی ها و ناکامی های دیگر را از یاد می برد.» (صحیفه امام، ج 21، ص 138)
24 آبان، هر ساله روز کتاب، کتاب خوانی و کتابداری است. 22 آبان 1346 نیز روز یورش همزمان ساواک به منزل (یخچال قاضی) و کتابخانه امام خمینی (مکان فعلی درمانگاه قرآن و عترت فعلی) در قم و ربودن کتاب ها و اسناد موجود در آنهاست. این حسن تصادف را غنیمت شمرده و ارزش و جایگاه کتاب و کتاب خوانی و کتابخانه را از سیرۀ نظری و عملی امام خمینی بررسی می کنیم.
جمعه, آبان 23, 1399 17:21
نماز و متعلقات آن در اندیشه حضرت امام(س) جایگاه پس رفیعی داشته و ایشان جدا از آن که سه جلد کتاب بسیار علمی و عرفانی در مورد نماز تألیف کرده اند. از سیره عملی ایشان هم خاطرات و سخنان بسیاری نقل شده که همگی آموزنده است. از نکات خیلی مهم در این خصوص، موضوع مسجد و عمران مساجد است که از نامه امام برای ساخت مصلای امام خمینی می توان آن را دریافت.
پنجشنبه, آبان 22, 1399 17:4
سید مرتضی پسندیده برادر ارشد امام خمینی در ۱۳ فروردین ۱۲۷۵ در شهرستان خمین چشم به جهان گشود. ایشان با وجود آن که برادر بزرگتر حضرت امام بود و بر ایشان سمت استادی و مربیگری داشت، همچون سربازی منقاد در خدمت اهداف والای انقلاب اسلامی قرار گرفت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی علی رغم مبارزات مستمر و مراتب علم و تجربه، همچون گذشته افتخار وکالت امام خمینی را در امور شرعی مردم، بر هر سمت و امتیازی ترجیح داد و همان مسیر روشن گذشته را تعقیب نمود.
چهارشنبه, آبان 21, 1399 16:35
مهر ماه گذشته به مناسبت سالگرد هجرت امام خمینی به پاریس یادداشتی تحت عنوان " چرا پاریس" منتشر شد که ظاهرا مورد استقبال خوانندگان نیز واقع گردید. اخیراَ جناب حجه الاسلام والمسلمین حاج سید محمود دعایی سرپرست مؤسسه اطلاعات که از یاران و شاگردان صدیق و امین حضرت امام بوده و نقش کلیدی در تهیه مقدمات این سفر داشته، توضیحاتی ارائه فرمودند:
دوشنبه, آبان 19, 1399 14:13
اولین دستور مکتوب حضرت امام برای تشکیل شورای انقلاب در تاریخ 14/8/57 خطاب به شهید آیه الله دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی صادر شده است. ایشان در این نامه از وی می خواهند بر طبق دستوری که قبلاً به آیه الله مرتضی مطهری داده هرچه سریعتر نسبت به معرفی افراد مطمئن و متدین برای عضویت در این شورا اقدام کند.
چهارشنبه, آبان 14, 1399 11:0
روز سیزدهم آبان در تاریخ معاصر ایران، پر از حوادث و وقایع مهم و سرنوشت ساز بوده است. رویدادهایی که هر کدام در گذشته و حال و آیندۀ کشور تأثیرگذار بوده و پیامدهای آنها هنوز هم باقی و جاریست. به ویژه: 13 آبان سال 1343؛ 13 آبان سال 1357؛ 13 آبان سال 1358؛ 13 آبان 1365 که در این یادداشت به هر کدام اشاره ای خواهد شد.
سه شنبه, آبان 13, 1399 9:0
ربیع الاول ماه میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق(ع) رئیس مذهب جعفری است، در تمام دوران حیات امام در ایران، همه ساله مسئولان کشوری و لشکری به دیدار ایشان می رفتند و از بیانات ارزشمند امام بهره مند می گردیدند.
دوشنبه, آبان 12, 1399 13:14
مکتوب راهگشای منشور برادری دو محور اصلی دارد که دو درس سازنده میبایست از آن گرفت. اگر آن درسها به درستی فهم میشد و به کار بسته میشد، مطمئناً چنین حال و روزی نداشتیم.
جمعه, آبان 09, 1399 16:32
دهم ربیع الاول سالروز ازدواج شخصیت اول عالم خلقت حضرت محمدبن عبدالله(ص) با بانوی بزرگواری به نام خدیجه است.
گرچه درباره سن حضرت خدیجه(س) در زمان ازدواج اختلاف نظرهایی وجود دارد و لکن با توجه به وفات حضرت در سال دهم بعثت، به نظر میرسد در زمان ازدواج بیست و پنج ساله بوده است زیرا سن وفات ایشان را 50 یا 55 سالگی ذکر کرده اند.
سه شنبه, آبان 06, 1399 12:42
ششم آبان1341 تاریخ ورود اولین سند موجود در پرونده حضرت امام در شهربانی رژیم پهلوی است که تا تاریخ 21/11/57 ادامه داشته است. این پرونده قطور که در پنج جلد تحت عنوان " امام در آینه اسناد" در سال 1383توسط موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام منتشر شده است.
دوشنبه, آبان 05, 1399 17:31
سال 1399 شصتمین سال گشت در خواست رسمی دولت آمریکا از ایران برای پذیرفتن مصونیت قضایی آمریکائیان در ایران (کاپیتولاسیون) است و چهارم آبان سالروز سخنرانی مهم و تاریخی حضرت امام در افشای تصویب مخفیانه این لایحه در مجلسین ایران به شمار می رود، مناسب است اشاره کوتاهی داشته باشیم به تلاش هایی که مقامات گوناگون رژیم شاه در آن زمان برای فرار از انتساب این عار به خود داشته اند.
یکشنبه, آبان 04, 1399 16:2
امام حسن عسکری(ع) یازدهمین امام معصوم از سلاله پاک امامان شیعه میباشد. ایشان را به امام زکی،هادی و نقی لقب داده اند و از آنجا که همچون پدر در محل عسکر و لشکرگاه(شهر نظامی) در سامرا زندگی میکرد، به عسکری معروف گشت و چون از نوادگان امام رضا(ع) بود، ابن الرضا نیز خوانده میشود.
شنبه, آبان 03, 1399 17:19