نوافل در سفر
در غیر سفر نوافل شبانه روز دو برابر رکعات نمازهای یومیه است؛ یعنی 17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله شبانه روز در مجموع 51 رکعت نماز.
کسی که در سفر است و قصد ماندن ده روز را ندارد، نمازش شکسته است و در این صورت نافله نماز ظهر و نافله نماز عصر ساقط است، ولی بجا آوردن نافله عشاء رجاءاً اشکال ندارد.
پنجشنبه, تیر 09, 1401 20:41
در غیر سفر نوافل شبانه روز دو برابر رکعات نمازهای یومیه است؛ یعنی 17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله شبانه روز در مجموع 51 رکعت نماز.
کسی که در سفر است و قصد ماندن ده روز را ندارد، نمازش شکسته است و در این صورت نافله نماز ظهر و نافله نماز عصر ساقط است، ولی بجا آوردن نافله عشاء رجائاً اشکال ندارد.
پنجشنبه, تیر 09, 1401 12:4
کسانی که از بدو ورود به مکه تا روز هشتم ذی الحجه ده روز و بیشتر در مکه هستند که در این صورت در مکه و همچنین در عرفات و مشعر و منا و نیز بعد از برگشت به مکه باید نماز را تمام بخوانند.
پنجشنبه, تیر 09, 1401 10:57
نماز مسافر در مکه و مشاعر
کسانی که از بدو ورود به مکه تا روز هشتم ذی الحجه ده روز و بیشتر در مکه هستند که در این صورت در مکه و همچنین در عرفات و مشعر و منا و نیز بعد از برگشت به مکه باید نماز را تمام بخوانند.
پنجشنبه, تیر 09, 1401 10:41
مدینه منوره یکی از اماکن چهارگانه تخییر است، زائران گرامی مدینه می توانند بلکه بهتر است نمازهای ظهر و عصر و عشا را تمام بخوانند. حضرت امام (س) می فرماید: مسافر فقط در مسجد النبی (ص) حتی قسمتهای توسعه یافته آن بین قصر و تمام مخیر است،
چهارشنبه, تیر 08, 1401 12:6
مدینه منوره یکی از اماکن چهارگانه تخییر است، زائران گرامی مدینه می توانند بلکه بهتر است نمازهای ظهر و عصر و عشا را تمام بخوانند. حضرت امام (س) می فرماید: مسافر فقط در مسجد النبی (ص) حتی قسمتهای توسعه یافته آن بین قصر و تمام مخیر است،
چهارشنبه, تیر 08, 1401 11:58
علی کمساری: حراست از اندیشه حضرت امام، منحصر به موسسه تنظیم و نشر آثار امام نیست؛ همه دستگاه های فرهنگی مسئولند/ محمد قمی: خود را موظف به تبیین مکتب و شخصیت حضرت امام می دانیم.
دوشنبه, تیر 06, 1401 9:28
چمران عزیز با عقیدۀ پاک خالص غیر وابسته به دستجات و گروههای سیاسی و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و با آن ختم کرد.[1] او در حیات با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد. او با سرافرازی زیست و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید.
دوشنبه, خرداد 30, 1401 13:9
می توان به ضرس قاطع گفت: او هم محمود نزد خلق خدا بود و هم دعا کرده مادر و حضرت امام و انبوه کسانی که گرهی از کارشان می گشود.
شنبه, خرداد 21, 1401 20:33
امام رضا(علیه السلام) فرمود: ایمان چهار رکن دارد: ۱ـ توکّل بر خدا ۲ـ رضا به قضای خدا ۳ـ تسلیم به امر خدا ۴_ واگذاشتن کار به خدا.
شنبه, خرداد 21, 1401 8:46
سیدمحمود دعایی عزیز همگان بود، چرا که محبت و مهربانی، خیرخواهی و خیررسانی او برای همگان بود و شصت سال از عمر هشتاد و یک ساله خود را در خدمت نهضت و حرکت الهی مراد و معشوقش امام خمینی(س) قرار داده بود.
چهارشنبه, خرداد 18, 1401 23:46
ایشان برخوردار از صفات نیک و پسندیده ئی بودند: صفا و سلامت نفس، فروتنی و ساده زیستی، پاکدستی و قناعت، ارادت عمیق و راسخ به امام بزرگوار و انقلاب و پایداری و وفا در دوستی و رفاقت. گذشته ی ایشان در عراق و ایران در دوران مبارزات هم فصل مُشبِع دیگری است که موجب رحمت و مغفرت الهی است ان شاءالله. از خداوند متعال تفضلاتش را برای آن مرحوم مسألت میکنم.
سه شنبه, خرداد 17, 1401 11:43
رهبر معظم انقلاب: امام بزرگوار روح جمهوری اسلامی است اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته بشود و مورد بی توجهی قرار بگیرد نقشی بر دیوار باقی خواهد ماند.
شنبه, خرداد 14, 1401 13:11
نمایشگاه «حضور صد ساله خورشید» که به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی (س) و یکصدمین سال ورود ایشان به قم در مرکز همایش های غدیر این شهر برپا شده است مورد استقبال و بازدید گروه های مختلف مردم حق شناس از داخل و خارج کشور و نیز مسئولان کشوری و استانی قرار گرفته است .
پنجشنبه, خرداد 12, 1401 9:16
آیت الله عندلیب همدانی: امام خمینی، دایره را برای فتوادادن محدود به روایات کتب اربعه و امثال آن نمی کند، می گوید همین شهرت عظیمه کافی برای فتواست.
پنجشنبه, خرداد 12, 1401 8:28
حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری: برخی این وسایل برای اولین بار است که در معرض دید عموم قرار می گیرد و مردم می توانند این آثار را از نزدیک ببیند و لمس کنند.
چهارشنبه, خرداد 11, 1401 8:52
مدیر جامعه الزهرا(س) ابراز امیدواری کرد که در زمانه تهاجمات رسانه ای شبکه های معاند برای تحریف شخصیت امام(س)، برنامه ریزی برای آشنایی جوانان با شخصیت ایشان منجر به خلق آثار هنری و چندرسانه ای فاخر شود و آمادگی جامعه الزهرا(س) را برای همکاری در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با این موسسه اعلام کرد.
دوشنبه, خرداد 09, 1401 18:17
حجت الاسلام و المسلمین عباس کمساری گزارشی از فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی موسسه قم ارائه کرد.
همچنین درباره نمایشگاه حضور صد ساله خورشید که به مناسبت صدمین سال ورود امام خمینی به شهر قم و بزرگداشت سی و سومین سال ارتحال امام خمینی در سالن همایش های غدیر قم توسط موسسه برگزار شده است، توضیحاتی ارائه نمودند.
دوشنبه, خرداد 09, 1401 16:35
به مناسبت یکصدمین سالگرد ورود امام خمینی(س) به حوزه علمیه قم و سی و سومین سالگرد ارتحال ایشان، نمایشگاه آثار، تصاویر و دستاوردهای مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، آیت الله حسینی بوشهری، آیت الله مقتدایی، رئیس و معاونان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم افتتاح شد.
یکشنبه, خرداد 08, 1401 22:2
به مناسبت یکصدمین سال ورود امام خمینی(س) به حوزه علمیه قم و در آستانه سی سومین سالگرد ارتحال ایشان، نمایشگاه «حضور صد ساله خورشید» برگزار می شود.
پنجشنبه, خرداد 05, 1401 16:11
حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری: امام راحل از جایگاه خاصی نزد مردم برخوردار بوده و هستند و مردم امام را با جان و دل قبول کردند و به ندای امام لبیک گفتند. چون امام خالصانه برای خدا کار می کرد لذا خداوند، امام را محبوب القلوب کرد.
سه شنبه, خرداد 03, 1401 17:4
حضرت امام از دوران کودکی همواره انسانی شاداب و سرحال و پر تحرک بوده و عموما در طول دوران عمر از سلامت جسمانی برخوردار بوده اند. ایشان سالیانی طولانی، ورزش پیاده روی را در برنامه دقیق و منظم روزانه خود قرار داده و تحت هرشرایطی آن را انجام می دادند. به عنوان مثال از امام نقل شده است:
در زمانی که زندان پادگان عشرت آباد محبوس بودم روزانه به مدت نیم ساعت در داخل سلول کوچک انفرادی پیاده روی می کردم.
دوشنبه, خرداد 02, 1401 21:33
حجت الاسلام و المسلمین کمساری گزارشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی و آموزشی و فرهنگی موسسه ارائه داد و خواستار همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان جهت ترویج و نشر اندیشه های امام شد.
چهارشنبه, اردیبهشت 28, 1401 19:49
«مناهج الوصول الی علم الاصول» نام دو جلد از شش جلد اثر اصولی امام خمینی در دانش اصول فقه می باشد و تمامی مباحث الفاظ را در بردارد. حضرت امام در این اثر درباره تعدادی از مسائل فلسفی که اصولیون متأخر متأثر از آخوند خراسانی مطرح می کنند، به تبیین و تحلیل پرداخته و ضمن ارائه تحقیقات خود، مزال اقلام را به پژوهشگران نشان دادند. نظریه بدیع «خطابات قانونیه» امام خمینی در این اثر ارائه شده است.
یکشنبه, اردیبهشت 25, 1401 14:15