پسر عزیزم! حالا می خواهم با تو با زبان و قلم ناقصی که دارم صحبت کنم:
تو و همه می دانید که در نظامی واقع هستید که به یمن قدرت الهی و توفیق او ـ جلّ و علا ـ و دعا و تأیید حضرت بقیة الله ـ ارواحنالِتُراب مَقْدَمِه الفداء ـ و ملت انقلابی ایران ـ که جانم فدای یک یک آنها ـ دست رد به سینۀ همه قدرتهای شیطانی زده است،
دوشنبه, آذر 28, 1401 14:46
از آنجا که شما را بحمدالله تعالی در مسائل سیاسی و اجتماعی صاحبنظر می دانم و در تمامی فراز و نشیبها در کنار من بوده ای و هستی و با صداقت و کیاست امور سیاسی و اجتماعی اینجانب را متصدی هستی، لهذا شما را برای تنظیم و تدوین کلیۀ مسائل مربوط به خود ـ که بسا در رسانه های گروهی اختلافات و اشتباهاتی رخ داده است ـ انتخاب می نمایم.
پنجشنبه, شهریور 17, 1401 10:9
من شهادت می دهم که احمد فرزند این جانب از موقعی که در مسائل روز وارد شده است و تماس با کارهای این جانب داشته است تا حال تحریر این کلمات از او خلاف دستورات این جانب مشاهده نکرده ام و در اعلامیه ها و امثال آنها تصرفی بدون رضای من نکرده است.
سه شنبه, آذر 02, 1400 13:18
اول مرداد سالروز پاسخ منفی حضرت امام به پیشنهاد نخست وزیری فرزندشان حاج سید احمد خمینی است. بر این اساس مناسب است مروری داشته باشیم بر سیره و عملکرد امام در باب دخالت منسوبان ایشان در امر حکومت.
پنجشنبه, تیر 31, 1400 21:39
نگارش و تألیف کتاب «آداب الصلوه» توسط امام خمینی در روز دوشنبه دوم ربیع الثانی 1361 ق مطابق با 30/1/1321 ش به پایان رسیده است. حضرت امام در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی این کتاب ارزشمند خود را طی دو مکتوب جداگانه به فرزند عزیزش مرحوم حاج سید احمد خمینی و نیز عروسش خانم دکتر فاطمه طباطبایی هدیه کرده است.
یکشنبه, فروردين 29, 1400 18:57
کتاب سرّالصلوه که عنوان توضیحی آن، «معراج السالکین و صلوه العارفین» است، ششمین کتابی است که امام خمینی(س) به قلم خود نوشته است. حضرت امام کتاب سرّالصلوه را در یک مقدمه، دو مقاله و یک خاتمه نگاشته که مقدمه در شش فصل، مقاله اول ـ در مقدمات نماز ـ در ده فصل، مقاله دوم ـ در مقارنات نماز و مناسبات آن ـ در دوازده فصل تنظیم گردیده و خاتمه کتاب دربردارنده «سرّ تکبیرات ثلاثه اختتامیه» و دعای پایانی کتاب میباشد.
دوشنبه, اسفند 25, 1399 17:55
سید احمد خمینی حتی برای یک لحظه امام را تنها نمی گذارد. در مدت حیات پدر در ده سال پرالتهاب پس از پیروزی انقلاب در مدرسه علوی تهران، منزل آیه الله یزدی در قم، بیمارستان قلب تهران، منزل محله دربند و منزل جماران، لحظه ای از پدر جدا نمی شود به گونه ای که این همدمی و همراهی او در همه شرایط با امام دستمایه ساختن لطیفه نیز شده بود.
یکشنبه, اسفند 24, 1399 17:19
حضرت امام طی نامه ای در بهمن سال 1352 خطاب به فرزندشان مرحوم سید احمد آقا می فرماید:
شما در اختلافات بین طلاب و اهل منبر راجع به کتاب [شهید جاوید] و هر چیز دیگر وارد نشوید؛ ان شاء الله تعالی خداوند اصلاح می فرماید.
جمعه, بهمن 17, 1399 17:50
مجموعه شرایط و حوادث سال های نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی و افراط و تفریط هایی که به وقوع پیوست موجب شد تا حقوق بعضی از شهروندان ـ ولو مجرم ـ تضییع و مورد بی اعتنایی و یا اجحاف قرار گیرد، این اتفاقات منجر به حساس شدن امام خمینی(س) و صدور «فرمان هشت ماده ای» شد.
یکشنبه, آذر 23, 1399 16:48
امام خمینی(س) به عنوان مرجع تقلید، مقلدان فراون داشت و نیز به عنوان یکی از رهبران جهانی، که با رهبری نهضت اسلامی به کمک ملت ایران رژیم شاهنشاهی را سرنگون و رژیم جمهوری اسلامی را بنیان گذاشت، شناخته می شود.
حضرت امام برای برادرشان زندگینامه علمی و خانوادگی خود را در نهایت اجمال بیان کرده است. در این زندگی نامه، بیشتر وضعیت تحصیلی و اساتید امام معرفی شده اند.
شنبه, آذر 01, 1399 16:15
27 آبان سال 1365 روزی است که امام خمینی کتاب گرانسنگ سرّالصلوه (معراج السالکین و صلوه العارفین) را به فرزندش حجت الاسلام والمسلمین سید احمدآقا اهداء کرد و فرمود: پسرم! آنچه در درجه اول به تو وصیت می کنم آن است که انکار مقامات اهل معرفت نکنی، که این شیوه جُهال است.
سه شنبه, آبان 27, 1399 12:0
امام خمینی در دورۀ حیات پربرکت خود مکتوبات اخلاقی و عرفانی بسیاری به شاگردان و بستگان دور و نزدیک نوشته اند. ازجمله چندین نامۀ عمیق و طولانی خطاب به فرزندشان حاج سید احمد مرقوم کرده اند که خواندنی ست. امروز 28 آذر سال روز یکی از آن نامه های مهم و باارزش است...
پنجشنبه, آذر 28, 1398 8:30