انقلاب اسلامی وعزاداری امام حسین

انقلاب اسلامی وعزاداری امام حسین

انقلاب اسلامی وعزاداری امام حسین در طول دوران چهارده سال تبعید حضرت امام، ماه های محرم و صفر بهترین فرصتی بود که روحانیون مبارز و طرفداران حضرت امام با رفتن به اقصی نقاط کشور به تبیین و تشریح دیدگاه های حضرت امام و افشای ظلم و فساد موجود در کشور با استفاده از حوادث تاریخ اسلام و مصیبت های وارده به امام حسین (ع) و یارانش بپردازند.

چهارشنبه, شهریور 26, 1399 8:36
کتابشناسی موضوعی «آسیب شناسی انقلاب اسلامی»

کتابشناسی موضوعی «آسیب شناسی انقلاب اسلامی»

در این نوشته، منابع مرتبط با موضوع «آسیب شناسی انقلاب اسلامی» که در کتابخانه تخصصی امام خمینی(س) ـ دفتر قم موجود است، معرفی می شود.

سه شنبه, مرداد 21, 1399 9:0
آیت الله العظمی سید احمد خوانساری و  نهضت روحانیت به رهبری امام خمینی

آیت الله العظمی سید احمد خوانساری و نهضت روحانیت به رهبری امام خمینی

29 دی ماه هم زمان است با رحلت آیت الله سید احمد خوانساری (1363 ش)؛ او که پس از رحلت آیت الله العظمی بروجردی در آغاز سال 1340ش و آغاز مبارزات روحانیت به رهبری امام خمینی، یکی از پشتیبانان این نهضت شد...

یکشنبه, دی 29, 1398 8:24
مستند «خیابان انقلاب، کوچه 40»

مستند «خیابان انقلاب، کوچه 40»

امام خمینی به مناسبت آغاز اولین سال تحصیلی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در تاریخ 1/7/1358 به دبستان فیض در یکی از محله های شهر قم (خیابان انقلاب، کوچه 40) رفتند. ایشان پس از حضور در جمع دانش آموزان در یکی از کلاسها، در حیاط مدرسه، برای اهالی محل که از حضور امام آگاه شده و در مدرسه اجتماع کرده بودند سخنرانی کردند.

چهارشنبه, مهر 03, 1398 14:4
نشریات پژوهشکدۀ امام خمینی
دوشنبه, شهریور 06, 1396 12:17
صفحه 2 از 2 1 | 2

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)