نوافل در سفر

نوافل در سفر

نوافل در سفر در غیر سفر نوافل شبانه روز دو برابر رکعات نمازهای یومیه است؛ یعنی 17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله شبانه روز در مجموع 51 رکعت نماز. کسی که در سفر است و قصد ماندن ده روز را ندارد، نمازش شکسته است و در این صورت نافله نماز ظهر و نافله نماز عصر ساقط است، ولی بجا آوردن نافله عشاء رجاءاً اشکال ندارد.

پنجشنبه, تیر 09, 1401 20:41
زمزم احکام- سقوط نافله ظهر و عصر در سفر

زمزم احکام- سقوط نافله ظهر و عصر در سفر

در غیر سفر نوافل شبانه روز دو برابر رکعات نمازهای یومیه است؛ یعنی 17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله شبانه روز در مجموع 51 رکعت نماز. کسی که در سفر است و قصد ماندن ده روز را ندارد، نمازش شکسته است و در این صورت نافله نماز ظهر و نافله نماز عصر ساقط است، ولی بجا آوردن نافله عشاء رجائاً اشکال ندارد.

پنجشنبه, تیر 09, 1401 12:4
زمزم احکام، جلسه پنجم، حکم سفر در ماه رمضان(رمضان المبارک 1400ش)

زمزم احکام، جلسه پنجم، حکم سفر در ماه رمضان(رمضان المبارک 1400ش)

مسافرت در ماه رمضان از روی اختیار ـ هر چند برای فرار از روزه باشد ـ جایز است. هرچند مسافرت در ماه رمضان تا روز بیست و سوم کراهت دارد مگر آنکه سفر حج یا عمره باشد و یا به خاطر مالی باشد که می ترسد تلف گردد

سه شنبه, فروردين 31, 1400 12:51
زمزم احکام، جلسه پنجم، حکم سفر در ماه مبارک رمضان (رمضان المبارک 1400ش)

زمزم احکام، جلسه پنجم، حکم سفر در ماه مبارک رمضان (رمضان المبارک 1400ش)

مسافرت در ماه رمضان از روی اختیار ـ هر چند برای فرار از روزه باشد ـ جایز است. هرچند مسافرت در ماه رمضان تا روز بیست و سوم کراهت دارد مگر آنکه سفر حج یا عمره باشد و یا به خاطر مالی باشد که می ترسد تلف گردد.

سه شنبه, فروردين 31, 1400 9:37
آیت الله شهید محمد صدوقی(ره)

آیت الله شهید محمد صدوقی(ره)

دوران جوانی مسافرت هایی با حضرت امام داشتیم که...

چهارشنبه, اردیبهشت 17, 1399 8:57

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)