برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
ـ نامه به آقای محمد کیایی نژاد؛ دستوراتی پیرامون وجوه شرعیه (1351) ـ پیام به ملت ایران درباره توطئه تعرض به مردم به اتهام ساواکی بودن (1357) ـ مصاحبه با تلویزیون «بی. بی. سی» درباره آینده ایران و نحوه بازگشت به ایران (1357) ـ مصاحبه با روزنامه «لوتاکونتینوا» درباره ویژگیهای حکومت اسلامی (1357) ـ مصاحبه با تلویزیون اسپانیا درباره ایران پس از خروج شاه (1357) ـ مصاحبه با روزنامه «لوموند» درباره غیر قانونی بودن دولت بختیار (1357) ـ نامه به آقای عباس علی عمیدزنجانی؛ اعلام وصول وجوه شرعیه (1358) ـ سخنرانی در جمع کارکنان پالایشگاه تهران و جهاد سازندگی بابل؛ تقدیر از تعاون ملت (1358) ـ سخنرانی در جمع اهالی ارومیه و قشرهای مختلف مردم؛ اهداف دشمنان (1358) ـ حکم موافقت با استعفای آقای یوسف صانعی از شورای نگهبان (1361) ـ سخنرانی در جمع قضات شورای عالی قضایی و دیوان عالی کشور؛ اهمیت امر قضا (1361)
اگر روزه دار عمداً اماله کند، یا سر زیر آب ببرد، بنابر احتیاط واجب کفاره هم باید بدهد. اگر روزه دار عمداً دروغی را به خدا یا پیامبر و ائمه معصومین نسبت دهد بنابر احتیاط واجب باید کفاره جمع دهد. اگر غیر از موارد فوق، کار دیگری که روزه را باطل می کند عمداً انجام دهد، دو حالت دارد:
کسی که می خواهد روزه مستحبی بگیرد، باید روزه قضا یا روزه واجب دیگری بر عهده او نباشد. ولی کسی که برای بجا آوردن روزه میتی اجیر شده، می تواند روزه مستحبی بگیرد.
کسی که می خواهد روزه مستحبی بگیرد، باید روزه قضا یا روزه واجب دیگری بر عهده او نباشد. و کسی که برای بجا آوردن روزه میتی اجیر شده، می تواند روزه مستحبی بگیرد.
19. موارد وجوب قضا و کفاره در روزه روزه دار اگر روزه خود را باطل کند، در اکثر موارد، علاوه بر قضا، کفاره هم بر او واجب میشود. و چنانچه با حرام روزه خود را باطل کند بنابر احتیاط کفاره جمع بر او واجب میشود. و در بعضی از موراد فقط قضا بر او واجب میشود و کفاره واجب نیست...
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا