برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
سید حسن خمینی: همه هویت جمهوری اسلامی «امام» است/ باید از بسیاری نهادهای فرهنگی کشور به شدت گلایه کرد که به امام بی توجه هستند/ فضای مجازی واقعیت دنیای ماست؛ ستیز با این واقعیت سر به صخره کوفتن است. کمساری: در دوره جدید رویکرد ترویجی فرهنگی هنری و اجتماعی را در موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س) پیش برده ایم.
حضرت امام از دوران کودکی همواره انسانی شاداب و سرحال و پر تحرک بوده و عموما در طول دوران عمر از سلامت جسمانی برخوردار بوده اند. ایشان سالیانی طولانی، ورزش پیاده روی را در برنامه دقیق و منظم روزانه خود قرار داده و تحت هرشرایطی آن را انجام می دادند. به عنوان مثال از امام نقل شده است: در زمانی که زندان پادگان عشرت آباد محبوس بودم روزانه به مدت نیم ساعت در داخل سلول کوچک انفرادی پیاده روی می کردم.
بیست و هفتم اردیبهشت سالروز ورود حضرت امام به جماران است ولی ایشان همواره قم را به عنوان وطن شرعی خود انتخاب کرده و خود را قمی می خواندند و سکونت طولانی مدت در شهرهایی نظیر نجف و تهران باعث دل کندن ایشان از قم نمی شود و تنها زمانی حاضر می شوند از قم دل بکنند که دیگر امکان بازگشت به این شهر از ایشان سلب می شود.
جماران و امام به روایت امام جمارانی مجموعه دوجلدی خاطرات و روایات حجه الاسلام و المسلمین حاج سید مهدی امام جمارانی که اخیرا توسط انتشارات عروج چاپ و با کیفیت مناسب وحروفچینی بدون غلط در کنار چاپ عکس های تاریخی از شخصیت های گوناگون همراه با ذکر بیوگرافی مختصر و مفید از اعلام به بازار کتاب عرضه شده است در نوع خود از محسنات و ویژگی های فراوانی برخوردار است که در این یادداشت به برخی از آن ها اشاره می شود.
خاطره ای از حجت الاسلام والمسلمین امام جمارانی روزهای عاشورا اهالی جماران به دیدار امام میرفتند و در حضور ایشان عزاداری میکردند. فکر میکنم سال دوم بود که قرار شد من قبل از روضه مقداری صحبت کنم.
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا