برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
در این نوشته، منابع مرتبط با موضوع «امام خمینی و تصوف» که در کتابخانه تخصصی امام خمینی(س) ـ دفتر قم موجود است، معرفی می شود. لازم به یادآوری است که منابع مربوط به عرفان در نوشته ای دیگر ارائه می گردد.
امام خمینی در دورۀ حیات پربرکت خود مکتوبات اخلاقی و عرفانی بسیاری به شاگردان و بستگان دور و نزدیک نوشته اند. ازجمله چندین نامۀ عمیق و طولانی خطاب به فرزندشان حاج سید احمد مرقوم کرده اند که خواندنی ست. امروز 28 آذر سال روز یکی از آن نامه های مهم و باارزش است...
امام و تصوف امام خمینی در پاسخ کسانی که در مورد صوفیه و عارفان اعتراض دارند، معتقد است که اصل اسلام همان تصوف و عرفان است و مابقی علوم ظاهری و رسمی از قبیل فقه و اخلاق و تفسیر مقدمه و فرع، بر این نیل به اصل سلوک عرفانی و فناء فی الله است (تفسیر سوره حمد، 187، 143 ـ 144؛ جنود عقل و جهل، 57 ـ 58، 9 ـ 10)
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا