کد مطلب: 4210 | تاریخ مطلب: 08/11/1399
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

برگزاری همایش بین المللی «نقش اندیشه های عرفانی حضرت امام در شکل گیری انقلاب اسلامی» در دانشگاه ادیان و مذاهب

 برگزاری همایش بین المللی «نقش اندیشه های عرفانی حضرت امام در شکل گیری انقلاب اسلامی» در دانشگاه ادیان و مذاهب

این همایش روز چهارشنبه 15 بهمن 1399 از ساعت 9 تا 12 هم‌زمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و میلاد امام خمینی در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

در ابتدای این وبینار بین‌المللی پیام صوتی و تصویری حضرت آیت‌الله جوادی آملی پخش خواهد شد و در ادامه سخنرانان داخلی و خارجی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با عنوان «تأثیر تصوف بر انقلاب کشورهای اسلامی»، سرکار خانم دکتر فاطمه طباطبایی عروس حضرت امام از پژوهشکدۀ امام خمینی و انقلاب اسلامی با عنوان «ضرورت و رسالت حکومت اسلامی در اندیشه عرفانی حضرت امام(ره)»، جناب آقای شفیق جرادی از علمای لبنان و رئیس معهد معارف حکمیه، آیت‌الله شیخ حسن رمضانی از اساتید اخلاق و عرفان و از شاگردان برجسته آیت‌الله حسن‌زاده آملی و آیت‌الله جوادی آملی با عنوان «ولایت فقیه و ولایت عارف»، دکتر سعید جوادی آملی با عنوان «رابطه عرفان و سیاست»، جناب آقای نذار سعید با عنوان «تأثیر اخلاق و عرفان امام در شکل‌گیری جبهه مقاومت» و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رضا الهی‌منش عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با عنوان «رابطه حق و خلق در اندیشه‌های عرفانی حضرت امام(ره) دیگر سخنرانان این همایش هستند.

همزمان با این همایش، با همکاری کتابخانه تخصصی امام خمینی، وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی ـ دفتر قم، نمایشگاه معرفی آثار عرفانی امام خمینی و آثار دربارۀ ایشان در همان مکان برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه برای آشنایی بیشتر و بهتر پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزۀ مطالعاتی امام خمینی و انقلاب اسلامی، پایان‌نامه‌های مربوطه نیز معرفی می‌شوند.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.