اصول اندیشه امام خمینی(2)؛ اعتقاد به مردم و مردم باوری

اصول اندیشه امام خمینی(2)؛ اعتقاد به مردم و مردم باوری

در ادامه بازخوانی اصول اندیشه های امام خمینی، این شماره به اصل «اعتقاد به مردم و مردم باوری» می پردازیم. اندیشه بنیادی که در تمام دوران حیات ایشان بروز و ظهور داشته و در آثارش نمایان است. اعتقاد و اعتماد بین امام خمینی و مردم دوسویه بود. همانگونه و همان قدر که ایشان به مردم علاقه و باور داشت، مردم نیز چنین بودند. مردم باوری و مردم داری امام خمینی، یکی از سویه های امتیاز ایشان از دیگر اندیشمندان و رهبران دینی و سیاسی بود. همین ویژگی نیز راز محبوبیت و جذابیت و نفوذ ایشان در قلوب مردم بود که توانست آنها را به شور و فداکاری وادار سازد، و انقلابی را به سرانجام رساند، و نظامی نو پایه گذاری نماید.

سه شنبه, آذر 30, 1400 10:57
باور و اعتماد امام خمینی به نوجوانان

باور و اعتماد امام خمینی به نوجوانان

در سالنامۀ رسمی کشورمان ایران، 8 آبان، و در جامعۀ جهانی، 3 آگوست (21 مرداد) روز نوجوان نامیده شده است. هر دو انتخاب به دلایلی انجام گرفته اند که در این یادداشت کاری به آنها نداشته و به هر دو انتخاب نیز احترام می گذاریم. این نام گذاری ها نشان از ارزش و تأثیرگذاری دورۀ نوجوانی بر دوره های بعدی و آیندۀ زندگی و جامعۀ بشری دارد...

جمعه, آبان 07, 1400 12:0
امروز با امام: ششم مرداد

امروز با امام: ششم مرداد

ـ نامه به آقای عبداللَّه اسلامی و توضیح درباره وجوه شرعیه (1355) ـ اجازه نامه به چند تن از آقایان جهت صرف وجوه شرعیه مناطق افغانستان در محل (1358) ـ بیانات در جمع مقامات سفارت پاکستان؛ مشکل دوَل اسلامی (1358) ـ پیام به مسلمانان ایران و جهان و زائران بیت اللَّه الحرام؛ برائت از مشرکان (1366) ـ تقدیرنامه به فرماندهان و خلبانان نیروی هوایی و هوانیروز (1367)

چهارشنبه, مرداد 06, 1400 8:4

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)