کد مطلب: 4256 | تاریخ مطلب: 05/12/1399
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

مردم داری امام خمینی

در همان روزهای پس از انقلاب که حضرت امام در قم بودند و مردم فوج فوج و روزانه چندین نوبت به دیدار امام می آمدند؛ برخی به ایشان می گفتند: «آقا! شما اگر خواستید بروید پشت بام، بگذارید ما اوّل برویم، ببینیم اوضاع چگونه است؛ سپس شما بروید.» حتی این مطلب چندین بار از جانب آقای اشراقی تکرار شد، لکن امام اعتنایی نکردند. همین که سر و صدای مردم را از کوچه می شنیدند، فوراً عمامه را بر سر می گذاشتند و نعلین هایشان را پا می کردند و به پشت بام می رفتند. مکرر اتفاق می افتاد که امام به مجرد این که سر و صدای مردم را می شنیدند، با سرعت به پشت بام می رفتند، در حالی که دیگران بعداً مطلع می شدند. این خیلی مهم است که ایشان دوست داشتند به مردمی که با ذوق و شوقی به دیدار ایشان آمده‏ اند، احترام بگذارند.

(پابه پای آفتاب، ج1، ص 146)

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)