برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
فقیه مجاهد و مبارز خستگی ناپذیر آیت الله سید اسدالله مدنی (قدس سره) یکی از یاران بزرگ امام خمینی است که لقب ارزشمند شهید محراب را به همراه دیگر شهدای بزرگ محراب با خود دارد. او علاوه بر این که شاگرد فلسفه حضرت امام در حوزه علمیه قم بوده از آغاز نهضت امام خمینی در سال ۱۳۴۲ ابوذروار علیه استبداد و استعمار فریاد زد و در همان حال برای اصلاح و تربیت اسلامی افراد و اجتماع می کوشید تا این که در محراب جمعه تبریز با بدنی خونین به اجداد طاهرین خود پیوست.
بیستم آذر ماه 1360 روز عروج ملکوتی عالم ربانی و معلم اخلاق، بلکه اخلاق مجسم شهید آیت الله دستغیب بوده که گرامی داشت و درس آموزی آن برای همگان لازم است.
23 مهر 1400ش، سی و نهمین سال روز شهادت اولین امام جمعه کرمانشاه و پنجمین شهید محراب، آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی ست. به همین مناسبت و به پاسداشت یاد و نام ایشان، با بررسی اسناد ساواک، به بازخوانی سیر فعالیت های ایشان تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی می پردازیم.
روزنامه های شنبه 21 آذر 1360 خبر از تروری دادند که روز قبل، پیش از اقامه نمازجمعه شیراز اتفاق افتاده بود. آیت الله سید عبدالحسین دستغیب، امام جمعه و نماینده امام خمینی در استان فارس و 12 نفر از همراهانش، ساعت 11:40 صبح، هنگامی که رهسپار اقامه نمازجمعه بودند، با انفجار بمب منافقین به شهادت رسیدند.
فرزند آیت الله شهید دستغیب خبر شهادت ایشان را در نماز جمعه به مردم می دهد. ( ۲۰ آذر ۱۳۶۰)
بیستم شهریور سالگرد شهادت عالمِ عامل، آیت الله سید اسدالله مدنی است. همو که امام خمینی خطابش کرد: «پیر مرد محراب» (صحیفه امام، ج 17، ص 58) و «دست راست من» (شعردوست، یادنامه شهید محراب مدنی، ص 151 ـ 152) گرامی می داریم این روز را با نگاهی به دوستی و روابط این شهید با امام خمینی.
بیست آذر، سال روز شهادت سومین شهید محراب، آیت الله شهید دستغیب
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا