اصول اندیشۀ امام خمینی (3)؛ تبیین اسلام ناب محمدی و ویژگی های آن (1)

اصول اندیشۀ امام خمینی (3)؛ تبیین اسلام ناب محمدی و ویژگی های آن (1)

یکی از اصول اندیشه های امام خمینی، تأیید و اثبات اسلام ناب محمدی است. همان تفسیری از اسلام اصیل و بی پیرایه، زنده و پویا، کامل و جامع گرا و جامع نگر که مورد اقبال اکثریت مردم ایران قرار گرفت و سرانجام پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زد. برداشتی از دین اسلام که با عقلانیت و آزادی، استقلال و پیشرفت سازگار و به دور از تحجر و مقدس مآبی و... است. اصلی که هم مصادیق و مخاطبان عام، و هم خاص دارد و در سیرة نظری و عملی امام خمینی به روشنی نمایان است. این اصل را به دلیل اهمیت، گستردگی و لایه های پنهان و ژرف آن، در سه بخش ارائه میکنیم؛ «اسلام ناب محمدی و ویژگیهای آن»، «اسلام آمریکایی و شاخصه های آن» و بخش سوم «مخاطبان امام خمینی در این اصل» این شماره را اختصاص دادیم به بخش اول، یعنی «اثبات اسلام ناب محمدی»

چهارشنبه, دی 08, 1400 18:51
اصول اندیشه امام خمینی(2)؛ اعتقاد به مردم و مردم باوری

اصول اندیشه امام خمینی(2)؛ اعتقاد به مردم و مردم باوری

در ادامه بازخوانی اصول اندیشه های امام خمینی، این شماره به اصل «اعتقاد به مردم و مردم باوری» می پردازیم. اندیشه بنیادی که در تمام دوران حیات ایشان بروز و ظهور داشته و در آثارش نمایان است. اعتقاد و اعتماد بین امام خمینی و مردم دوسویه بود. همانگونه و همان قدر که ایشان به مردم علاقه و باور داشت، مردم نیز چنین بودند. مردم باوری و مردم داری امام خمینی، یکی از سویه های امتیاز ایشان از دیگر اندیشمندان و رهبران دینی و سیاسی بود. همین ویژگی نیز راز محبوبیت و جذابیت و نفوذ ایشان در قلوب مردم بود که توانست آنها را به شور و فداکاری وادار سازد، و انقلابی را به سرانجام رساند، و نظامی نو پایه گذاری نماید.

سه شنبه, آذر 30, 1400 10:57
برگزاری دوره کوتاه مدت آشنایی با اندیشه امام خمینی(س)

برگزاری دوره کوتاه مدت آشنایی با اندیشه امام خمینی(س)

برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با اندیشه حضرت امام ویژه طلاب، در موسسه تنظیم و نشر آثارامام دفتر نمایندگی قم. امید است بتوانیم قدمی در مسیر حضرت امام برداریم.

سه شنبه, آذر 09, 1400 14:25
درسهای موضوعی
پنجشنبه, اردیبهشت 28, 1396 20:41
صفحه 3 از 3 1 | 2 | 3

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.