برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
ـ مصوّبه تعیین هیأتهای رسیدگی به امور طلّاب و امتحانات حوزه (1328) ـ نامه به آیت اللَّه مرعشی نجفی در پاسخ به نامه ایشان (1345) ـ وکالتنامه پیرامون سپردن وکالت مطلق به آقای علی خلخالی (1354) ـ پیام به مسلمانان ایران و جهان؛ شناخت محتوای حج و وظایف مسلمانان (1358) ـ سخنرانی در جمع کارکنان ارتوپدی اصفهان؛ رسیدگی به معلولین انقلاب (1358) ـ سخنرانی در جمع اقشار مختلف مردم؛ انتخابات ریاست جمهوری (1360) ـ بیانات در جمع مسئولان خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ نقش خبرگزاری در اطلاع رسانی (1361) ـ نامه به آقای حسنعلی ابراهیمی در مورد وضعیت طلاب غیر ایرانی (1362) ـ حکم عفو جمعی از زندانیان به رئیس دیوان عالی کشور (1363) ـ حکم انتصاب آقای مهدی کروبی به سمت سرپرست حجاج ایرانی (1364) ـ اجازه نامه به آقای رفسنجانی؛ استفاده از وجوهات جهت کمک به مردم بشاگرد (1364) ـ سخنرانی در جمع ائمه جمعه سراسر کشور؛ رسیدن به مقام قرب خداوندی (1366)
اشاره آیت الله العظمی سید حسین طباطبایی بروجردی، یکی از مراجع بزرگ شیعه در سدۀ کنونی، دهم فروردین 1340 ش. چشم از جهان فروبست. مرجعی اصلاح گرا و متنفذ در جهان اسلام که سیرۀ نظری و عملی ایشان با تجدد و نوگرایی سازگار بود. در دورۀ او نوگرایی در حوزه های علمیه بیشتر رنگ وبوی اصلاح ساختاری و تشکیلاتی داشت که اتفاقاً خود آیت الله بروجردی علاوه براین که موافق و مشوق آن بود، به اصلاحات گسترده تر و عمیق تر نیز باور داشت. در این یادداشت به گوشه ای از پندار و رفتار اصلاحی این مرجع نوگرا و اصلاح گر، ازجمله در زمینۀ اصلاح در تشکیلات، برنامه های آموزشی ـ تبلیغی حوزه، و مبارزه با باورهای غلط و خرافی برخی آیین های شیعه اشاره می کنیم.
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا