کد مطلب: 3213 | تاریخ مطلب: 10/06/1398
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

محرم و صفر است که اسلام را نگه داشته است.

محرم و صفر است که اسلام را نگه داشته است.

برکات ماه محرم و صفر

«همین ماه محرم و صفر و ماه رمضان آن قدر برکاتی که بر این سه ماه مرتب است، نمی‌شود انسان احصا کند. این اجتماع عاشورا و این برگزاری عزای شهید، بزرگ‌تر شهید عالَم، این آن قدر برکات دارد. همان وقتی هم که این مسائل سیاسی در آن طرح نمی‌شد، آن قدر برکات داشت برای ملت‌ها که قابل احصا نبود.» (صحیفه امام، ج‏13، ص: 326)

****

زنده نگهداشتن محرّم، زنده کردن اسلام

«ماه محرّم‏ و صفر،... ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم‏ و صفر را زنده نگه داریم به ذکر مصائب اهل بیت- علیهم السلام... با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه‌سرایی و روضه‌خوانی. شیاطین به گوش شما نگویند که ما انقلاب کردیم، حالا باید همان مسائل انقلاب را بگوییم و مسائلی که در سابق بود حالا دیگر منسی باید بشود؛ خیر... محرّم و صفر است که اسلام را نگه داشته است.» (صحیفه امام، ج‏15، ص: 330)

****

مطالب ناروای محرم و صفر تصفیه شود!

«باید بدانید که اگر بخواهید نهضت شما محفوظ بماند، باید این سنت‌ها را حفظ کنید. البته اگر یک چیزهای ناروایی بوده است سابق و دست اشخاص بی‌اطلاع از مسائل اسلام بوده، آنها باید یک قدری تصفیه بشود، لکن عزاداری به همان قوّت خودش باید باقی بماند و گویندگان پس از اینکه مسائل روز را گفتند، روضه را همان طور که سابق می‌خواندند و مرثیه را همان طور که سابق می‌خواندند، بخوانند و مردم را مهیا کنند برای فداکاری.» (صحیفه امام، ج‏15، ص: 331)

****

ارزش و نقش خون امام حسین در بیداری ملت‌ها!

«این خون سیدالشهداست که خون‌های همه ملت‌های اسلامی را به جوش می‌آورد و این دسته‌جات عزیز عاشوراست که مردم را به هیجان می‌آورد و برای اسلام و برای حفظ مقاصد اسلامی مهیا می‌کند. در این امر، سستی نباید کرد.» (صحیفه امام، ج‏15، ص: 331)

****

باید به عمق شهادت امام حسین پی برد!

«ما هر چه داریم از این محرم است... و شهادت اوست. ما باید به عمق این شهادت و تأثیر این شهادت در عالم برسیم و توجه کنیم که تأثیر او امروز هم هست. اگر این مجالس وعظ و خطابه و عزاداری و اجتماعات سوگواری نبود، کشور ما پیروز نمی‌شد.» (صحیفۀ امام، ج 17، ص 58)

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)