کد مطلب: 3186 | تاریخ مطلب: 02/06/1398
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

مدیریت فرهنگی و ارتباطات

بسمه تعالی

 

مدیریت فرهنگی و ارتباطات

مدیریت امور فرهنگی و ارتباطات دفتر نمایندگی قم با دو واحد و یک کمیته ستاد بزرگداشت حضرت امام(س) در بخش­های ارتباطات و خبر، توزیع منشورات، تبلیغات، سمعی و بصری، نمایشگاه‌ها، نمایشگاه دائمی منشورات، مسابقات، اماکن منتسب به حضرت امام خمینی(س) و کمیته ستاد بزرگداشت حضرت امام(س) فعالیت می‌کند.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

عید غدیر

«امروز که روز عید غدیر است و از بزرگترین اعیاد مذهبی است، این عید، عیدی است که مال مستضعفان است، عید محرومان است، عید مظلومان جهان است، عیدی است که خدای تبارک و تعالی به وسیله رسول اکرم - صلی الله علیه و آله و سلم- برای اجرای مقاصد الهی و ادامه تبلیغات و ادامه راه انبیا، حضرت امیر - سلام الله علیه - را منصوب فرمودند.» (صحیفه امام؛ ج 19، ص 63)