کد مطلب: 4736 | تاریخ مطلب: 14/04/1401
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

احرام حج تمتع

احرام حج تمتع

احرام حج تمتع:
واجبات احرام حج مانند احرام عمره سه چیز است؛محل احرام حج تمتع شهر مکه است حتی قسمتهای توسعه یافته آن اگر چه بهتر است در مسجد الحرام در حجر اسماعیل محرم شوند.
با گفتن تلبیه محرمات احرام بر شخص محرم حرام می شود: 18 مورد مشترک بین زن و مرد و 2 مورد اختصاصی بانوان و 4 مورد اختصاصی مردها)

احرام حج تمتع

رضا هوشیاری

بعد از انجام اعمال عمره تمتع، معمولاً روز هشتم ذی الحجه حجاج گرامی برای حج تمتع محرم می‌شوند.

واجبات احرام حج مانند احرام عمره سه چیز است؛

1. لباس که برای مردها باید حداقل دو قطعه ندوخته باشد ولی بانوان می توانند در همان لباس خود محرم شوند.

2. نیت: محرم می شوم به احرام حج تمتع و ترک می کنم جمیع محرمات احرام را قربة الی الله

3. تلبیه: لبیک، اللهم لبیک، لبیک لا شریک لک لبیک، انّ الحمد و النعمه لک و الملک لا شریک لک لبیک

محل احرام حج تمتع شهر مکه است حتی قسمتهای توسعه یافته آن اگر چه بهتر است در مسجد الحرام در حجر اسماعیل محرم شوند.

با گفتن تلبیه محرمات احرام بر شخص محرم حرام می شود: 18 مورد مشترک بین زن و مرد و 2 مورد اختصاصی بانوان و 4 مورد اختصاصی مردها)

محرمات احرام دو دسته هستند؛ بعضی از آنها باعث وجوب کفاره است اگر از روی علم و عمد انجام بگیرد، مثل استفاده از بوی خوش؛ و برخی از آنها کفاره ندارد؛ مانند خون بیرون آوردن از بدن و نگاه به آینه.

تذکر: محرمات احرام اگر از روی فراموشی انجام شود کفاره ندارد مگر صید که در هر صورت کفاره دارد. البته معمولاً محقق نمی شود.

بعد از اینکه محرم شد برای حج تمتع باید آماده شوند برای رفتن به سرزمین عرفات. معمولاً بعد از ظهر روز هشتم به طرف عرفات می روند و شب نهم ذی الحجه در عرفات حضور دارند که موقعیت مناسبی است جهت ارتباط با حضرت حق و عبادت و مناجات با پروردگار عالم که حجاج گرامی این شب را از دست ندهند.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

 

ویدیو

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)