برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
حضرت امام آشنایی طولانی مدتی با خدمات و فعالیت های مرحوم دکتر یدالله سحابی داشته و بر همین اساس سال 1343 بعد از صدور حکم محکومیت قضایی وی در بیدادگاه نظامی به این موضوع اشاره کرده و با توجه به کهولت سن مرحوم سحابی می نویسند: اینجانب و اشخاص با وجدان و با دیانت متأسفیم از مظلومیت این اشخاص که به جرم دفاع از اسلام و قانون اساسی محکوم به حبسهای طویل المدت شده، و باید با حال پیری و نقاهت در زندان، برای اطفای شهوات دیگران، به سر برند.
ـ نامه به آقای حیدرعلی جلالی خمینی؛ تحقیق درباره مدعی وکالت (1349) ـ نامه به آقای سید احمد واحدی جهرمی درباره مشکلات طلّاب (1355) ـ حکم انتصاب آقای مصطفی چمران به سمت وزیر دفاع ملی (1358) ـ حکم انتصاب آقای یداللَّه سحابی به سمت وزیر مشاور در امور تحقیقات (1358) ـ حکم انتصاب آقای عزت اللَّه سحابی به سمت سرپرست سازمان برنامه و بودجه (1358) ـ حکم انتصاب آقای داریوش فروهر به سمت وزیر مشاور (1358) ـ حکم انتصاب آقای علی اکبر معین فر به سمت وزیر نفت (1358) ـ حکم انتصاب آقای حسین بنی اسدی به سمت وزیر مشاور در امور اجرایی (1358) ـ حکم انتصاب آقای عبدالعلی اسپهبدی به سمت وزیر کار و امور اجتماعی (1358) ـ حکم انتصاب آقای احمد مطهری به سمت قاضی شرع دادگاه انقلاب کرج (1358) ـ حکم انتصاب آقای اسماعیل فردوسیپور به سمت قاضی شرع دادگاه انقلاب ـ نامه به آقای ممیّز؛ پرداخت سهم سادات- اعزام مبلّغ به شهرضا (1358) ـ حکم انتصاب آقای محمدعلی رجایی به سمت کفالت وزارت آموزش و پرورش (1358) ـ سخنرانی در جمع مدیران کاروانهای حج کل کشور؛ اهمیت حج و رسالت حجاج (1358) ـ سخنرانی در جمع کارکنان بنیاد مستضعفان تهران؛ گسترش حاکمیت اسلام (1358) ـ سخنرانی در جمع بانوان معلم و دانشآموزان؛ نقش زنان در تاریخ ایران- آزادی (1358) ـ نامه تشکر به آقای مرعشی نجفی به جهت اعلام پشتیبانی از نیروهای مسلح (1359)
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
احتیاط یا وسوسه در امر انتخابات «کسانی که احتیاط یا وسوسه ای در امر انتخابات می کنند بهتر است کمال احتیاط را برای حفظ حیثیت جمهوری اسلامی و اسلام نمایند». (صحیفه امام، ج21، ص36)
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا