برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
تعریف و تمجید امام خمینی از کسی، روی حساب و کتاب بود. افراط و تفریطی در آن نبود. حتی واژگان و جملات را بر اساس معیارهای واقعی به کار می برد. وقتی که می فرمود بهشتی یک امت بود برای ملت ما، به درستی و از روی باور واقعی و شناخت بود. همانگونه که دربارۀ شهید مهدی عراقی نیز فرمود: «مهدی عراقی یک نفر نبود، او به تنهایی بیست نفر بود. حاج مهدی عراقی برای من برادر و فرزند خوب و عزیز من بود.» با این نگاه امام خمینی به شهید عراقی، سالگرد شهادتش در چهارم شهریور، گذری داریم بر زندگی و ارتباطش با امام خمینی.
یکی از ابعاد ناشناخته و یا کمتر شناخته شدۀ بزرگ فقیه و مرجع شیعه، امام خمینی، بُعد ادبی و ارتباط و علاقۀ ایشان به شعر و شاعران بزرگ ایران زمین است. از مولوی گرفته تا سعدی و حافظ و... اما آثار او نشان می دهد از میان همۀ آنها به شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی علاقۀ ویژه ای داشته است. چون اول اریبهشت یادروز سعدی شیرازی ست، نگاهی خواهم داشت بر علاقۀ امام خمینی نسبت به سعدی شیرازی و چرایی آن.
امام و سازندگی اخلاقی...
علاقۀ و احترام حضرت امام به پیرمرد خادم منزل
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا