یادی از برادر امام خمینی؛ سید نورلله (سید نورالدین)

یادی از برادر امام خمینی؛ سید نورلله (سید نورالدین)

چهارم مرداد 1355، امام خمینی نامه ای دارند که نشان از تسلیت و تعزیت و غم و اندوه فراوان اوست. آن هم به دلیل درگذشت برادرش سید نورالدین هندی؛ ایشان برادر دوم، و پنج سال بزرگتر از امام خمینی بود. تاریخ انقلاب کمتر از او یاد کرده است، به گونه ای که وقتی نامی از برادر حضرت امام برده می شود، همه به یاد آیت الله مرتضی پسندیده، برادر ارشد امام می افتند تا ایشان، درحالی که سید نورالدین، معروف به نورلله نیز در دوران نهضت نقش داشت. با این که در سلک یک عالم دینی و روحانی نبوده و شغل اداری داشته است؛ اما یار و پشتیبان برادر کوچک تر خود، سید روح الله بود و به همین دلیل بیشتر وقت ها تحت نظر نیرهای امنیتی رژیم پهلوی بود. به مناسبت سالگشت درگذشتشان، گذری کوتاه بر زندگی و پیوندشان با امام خمینی خالی از لطف نیست.

شنبه, مرداد 04, 1399 10:14

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)