برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
برگزاری نشست علمی تبیین مکتب امام خمینی(س) با موضوع:((مواجهات انتقادی امام خمینی با علم اصول در دوره معاصر )) با سخنرانی حضرت آیت الله سید مجتبی نور مفیدی زمان:چهارشنبه،5 دی ماه 1403،ساعت 18:30 مکان:قم،میدان روح الله،مجتمع فرهنگی هنری یادگار امام(ره)،جنب بیت امام خمینی(س)
سلسله نشست های تبیین مکتب امام خمینی(س) با موضوع:روش شناسی اجتهاد امام خمینی در عرصه فقه اجتماعی( با تاکید بر رساله تقیه ) با سخنرانی استاد آیت الله مبلغی زمان:دوشنبه،۵ آذر ماه ۱۴۰۳،ساعت ۱۸:۳۰ مکان:قم،میدان روح الله،مجتمع یادگار امام(ره)،جنب بیت امام
نشست علمی «اسلام و حکومت از دیدگاه امام خمینی» از سلسله نشست های تبیین مکتب امام خمینی با سخنرانی استاد برجسته حوزه آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در سالن همایش های موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی قم برگزار می شود.
آیت الله محمد سروش محلاتی با تصریح بر اینکه حضرت امام دارای یک مکتب فقهی است بیان نمود: طرح حکومت اسلامی که اندیشه محوری فقه سیاسی امام است، نشان دهنده دیدگاه متمایز ایشان است. افراد زیادی از سر ناآگاهی می گویند نظر امام درباره حکومت اسلامی دارای سابقه بوده و بسیاری از فقهاء آن را مطرح کرده اند و ابداعی از طرف ایشان نبوده است. ایشان بنیانگذار جمهوری اسلامی را دارای یک مکتب فقهی مستقل دانست و گفت حضرت امام (س) از دریچه سیاست و اجتماع به فقه نگاه کرده و احکام فقهی را به مثابه قوانین جامعه می دانست.
دومین نشست از سلسله نشست های تبیین مکتب امام خمینی(س) با عنوان «مکتب اصولی امام خمینی(س)» روز پنجشنبه 23/10/1400 با سخنرانی آیت الله احمد مبلغی مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم و نماینده مجلس خبرگان رهبری در موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم برگزار شد. در این نشست که جمعی از فضلا و علاقمندان به امام خمینی(س) حضور داشتند، آیت الله احمد مبلغی به بررسی و تحلیل نظریات اصولی امام خمینی پرداخت.
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
نتیجه مجلس رانتی از دیدگاه امام خمینی «وقتی یک مجلسی را به طور سرِخودی و بدون رعایت قوانین به وجود آوردند، نمایندگان این مجلس هم سرِخود خواهند شد، پایبندِ قوانین نخواهند شد. باید اینها خاتمه پیدا بکند اگر بخواهد مملکت ایران یک مملکتی بشود که مترقی به معنای واقعی باشد، نه اینکه لفظی.» (صحیفه امام، ج5، ص: 526)
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا