امروز با امام: سوم مهر

امروز با امام: سوم مهر

ـ نامه به آقای ابراهیم یزدی درباره ارسال پیام به اتحادیه دانشجویان (1354) ـ سخنرانی در جمع ناشران اسلامی؛ اسلامی بودن نشریات (1358) ـ پیام رادیو- تلویزیونی به ملت ایران؛ اتکال به خدا، مایه قدرت و قوّت ملت (1359) ـ حکم به آقای منتظری؛ تأیید صلاحیت قضات جهت عضویت در شورای عالی قضایی (1360) ـ بیانات در جمع مسئولان ارگانها و ادارات یزد؛ تجلیل و تقدیر از مردم یزد (1361)

شنبه, مهر 03, 1400 7:54

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

پایگاه مردمی

«این باید یک سرمشق و یک الگو باشد که ببینیم که یک قدرت بزرگ وقتی پایگاه ملی ندارد، این قدرت نمی‏تواند بایستد سرپای خودش. یک قدرت و لو بزرگ نباشد اگر پایگاه ملی داشته باشد، این غلبه می‏کند. کوشش کنید که پایگاه ملی برای خودتان درست کنید.» (صحیفه امام، ج‏7، ص: 510)