انقلاب اسلامی یا انقلاب شیطانی با توجه به دیدگاه امام خمینی

انقلاب اسلامی یا انقلاب شیطانی با توجه به دیدگاه امام خمینی

«انقلاب» و «شیطان» از واژگان پربسامد در ادبیات سیاسی امام خمینی است. هر دو، به ویژه انقلاب، در ادبیات ایشان فراوان به کار رفته است. در کتاب 22 جلدی صحیفۀ امام که یک نمودار اساسی از اندیشۀ سیاسی ایشان است، بیش از 400 بار واژه شیطان استفاده شده است. به ویژه برای افراد متکبر و مغرور، حکومت و دولت های استکباری و استبدادی، و در رأس آنها برای آمریکا از این صفت بسیار استفاده کرده اند. واژۀ معروف «شیطان بزرگ» را بارها و بارها به کار گرفته اند تا معرف افراد، گروه ها، دولت ها و کشورهای حیله گر و مکار و زورگو باشند که در آن زمان گواه روشن و پیشتازش آمریکا بود. افزون بر اینها، امام خمینی از ترکیب دو واژۀ انقلاب و شیطان یک واژه سازی جالبی دارند که بسیار کم به کار برده و در ادبیات سیاسی ایشان نادر است؛ و کمتر شنیده و شناخته شده است، و آن «انقلاب شیطانی» است. این که انقلاب شیطانی چیست و کیست؟ منظور امام خمینی و ویژگی های آن چه بوده و هست؟ محور این یادداشت است.

شنبه, مهر 03, 1400 12:18

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)