برنامه ها و فعالیتها
منشورات دفتر قم
--------------------------------
سیره امام خمینی
یاران امام و انقلاب
همایشها و نشستهای علمی
------------------------------
-------------------------------
پاسخ به پرسشهای شرعی
دانشنامه امام خمینی (س)
مدرسه تخصصی فقه امام خمینی (س)
گر سالک او منازلی سیر کند ** خود مسلک نیستی بود منزل ما/ صد قافله دلْ بار بمقصد بستند ** بر جای بماند این دل غافِل ما/ گر نوح ز غرق سوی ساحل ره یافت ** این غرق شدن همی بوَد ساحِل ما
ـ نامه به آقای محمدتقی فلسفی؛ لزوم پایداری و پرهیز از تفرقه (1331) ـ قرار بازداشت موقت و اعتراض امام (1342) ـ اعلامیه مشترک آیات عظام به مناسبت سالگرد قیام 15 خرداد (1343) ـ نامه به آقای محمد شریعت اصفهانی؛ وخامت اوضاع (1347) ـ نامه پیرامون اجازه شرعی در صرف سهم امام (ع) جهت کتابخانه و حجره مدرسه (1351) ـ سخنرانی در جمع روحانیون و اقشار مختلف مردم؛ سالگرد قیام 15 خرداد (1358) ـ سخنرانی در جمع دانشجویان دانشکده افسری؛ تشریح وظایف ارتش (1359) ـ پیام به ملت ایران؛ یوم اللَّه 15 خرداد، پرتوی از عاشورا (1361) ـ پیام به هیأت مؤسس بنیاد 15 خرداد؛ رسیدگی به خانواده شهدا و مستضعفان (1361) ـ پیام به شرکت کنندگان در اردوی عشایری؛ تجلیل از رشادتهای عشایر (1361) ـ پیام به ملت ایران به مناسبت سالگرد قیام 15 خرداد (1362)
ـ پیام به ملت ایران؛ اظهار تأسف از تسلط اسرائیل و عمال آنها بر شئون مملکت (1343) ـ تلگراف تشکر از آقای محمدتقی فلسفی؛ همراهی با قیام 15 خرداد (1343) ـ نامه به آقای سید احمد خمینی درباره پرداخت وجوه (1354) ـ حکم رسیدگی به امور شهرهای ایلام و... به آقای محمد یزدی (1358) ـ سخنرانی در جمع کارکنان ذوب آهن؛ انتخاب افراد متعهد برای مجلس (1358) ـ نامه به آقای حاج سید جلال الدین طاهری جهت تشکر (1358) ـ پیام تشکر به آقای ضیاءالرحمن؛ تبریک اولین سالگرد تأسیس جمهوری اسلامی (1359) ـ سخنرانی در جمع پرسنل نیروی هوایی؛ ارتباط روحانیون با قوای مسلح (1360) ـ نامه به آقای فردوسی پور پیرامون موافقت با صرف وجوهات برای ساختن مدرسه علمیه در شهرستان فردوس (1361) ـ حکم عفو جمعی از زندانیان به رئیس دیوان عالی کشور (1364) ـ حکم به آقای محمدعلی رحمانی؛ تحویل و صرف کمکهای مردمی به جبهه ها (1368)
یکی از ابعاد شخصیت جامع امام خمینی(س) شخصیت فلسفی ایشان می باشد، که با مطالعه تحصیلات ایشان و اساتیدی که در این زمینه داشته است، بخوبی آشکار می شود. علاوه بر این، آثار علمی و ارائه نظرات فلسفی ایشان که در موارد مختلف ابراز داشته و در نامه تاریخی یه رهبر اتحاد جماهیر شوروی منعکس شده، گویای این جایگاه علمی - فلسفی می باشد.
27 آذر همزمان است با رحلت حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی فلسفی، واعظ بزرگ دوران در ایران. به همین مناسبت گذری خواهیم داشت بر پندار و گفتار و رفتار سیاسی ایشان با قلم آقای فرید مدرسی.
حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ، ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.
احتیاط یا وسوسه در امر انتخابات «کسانی که احتیاط یا وسوسه ای در امر انتخابات می کنند بهتر است کمال احتیاط را برای حفظ حیثیت جمهوری اسلامی و اسلام نمایند». (صحیفه امام، ج21، ص36)
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ـ دفتر نمایندگی قم
آدرس: قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه24(ممتاز)، پلاک85
کد پستی: 15615 ـ 37156
تلفن: 9 ـ 37742247 ـ 025
نمابر: 37742250 ـ 025
پست الکترونیک: Qom@icpikw.ir
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است.پیاده سازی و اجرای سایت: نوفا