کد مطلب: 5192 | تاریخ مطلب: 09/04/1403
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

معرفی استاد علی آقا پیروز

معرفی استاد علی آقا پیروز

سال 1346 در شهرستان سمنان متولد شد. تحصیلات ابتدایی راهنمایی و متوسطه را در تهران به اتمام رساند و در سال 1362 به دلیل علاقه زیاد به علوم اسلامی جذب حوزه علمیه ولی عصر (ع) تحت سرپرستی حاج آقا بنابی شده، دروس مقدماتی (ادبیات عرب، منطق، اصول فقه، و معالم) را در آن حوزه به پایان رساند. سپس برای ادامه تحصیل به قم رفت و درسال 1370 با اتمام دوره سطح، وارد دروس خارج فقه و اصول شده و از محضر آیات  مکارم شیرازی (4 سال)، میرزا جواد آقا تبریزی (7 سال)، وحید خراسانی (1 سال)، محقق داماد (1 سال)، و جوادی آملی (2 سال تفسیر قرآن و 2 سال خارج فقه و مکاسب) بهره مند گشت. شرح منظومه ملا هادی سبزواری را در نزد احمد بهشتی تلمذ و از محضر استاد انصاری شیرازی نیز استفاده کرد. در عرفان اسلامی نیز به مدت 5 سال از محضر احمد حجتی بهره برد. تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سپری کرد و در سال 1379 موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شد. پیش از اتمام این دوره تحقیقات نسبتا گسترده ای را در موضوع مدیریت اسلامی آغاز کرده و در طرح های متعددی به صورت مجری و یا همکار حضور داشته است. در زمینه تدریس نیز در حدود 7 سال مدرس جامعه الزهراء بوده و درسهای معارف اسلامی، عقاید و فقه را ارائه کرده است. در موضوع مدیریت اسلامی نیز در مراکز: دانشگاه آزاد نراق، سفیران هدایت و تربیت راهنما  تدریس داشته است.

   فعالیت‌های علمی- اجرایی

ردیف   نوع همکاری   مؤسسه یا مرکز مربوط          سال    توضیحات

۱ . مدیر طراحی و برنامه ریزی- مدیر آموزش مدیران         معاونت تبلیغ و آموزشهای کاربردی   ۱۳۸۰  

۲ . مدیر گروه مدیریت          پژوهشگاه حوزه و دانشگاه      ۱۳۸۵  

۳ . معاون آموزش      موسسه تنظیم و نشر آثار امام ره       ۱۳۸۶  

۴ . مدیر پژوهش       پژوهشگاه حوزه و دانشگاه      ۱۳۸۶-۱۳۸۸  

۵ . مدیر گروه مدیریت اسلامی         پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی   ۱۳۸۸ تا کنون

۶ . دبیرحلقه تخصصی زن و خانواده پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی   ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ 

۷ . مدیر کارگروه نظام اداری مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ( گروه مدیریت) ۱۴۰۱ تا کنون  

۸ . مدیر کمیته مدیریت        دبیرخانه حمایت از طرح های پژوهشی معاونت پژوهش حوزه ۱۴۰۱ تا کنون 

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)