کد مطلب: 4545 | تاریخ مطلب: 03/07/1400
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار مردم با امام خمینی پس از آزادی از زندان (2)

دیدار مردم با امام خمینی پس از آزادی از زندان (2)

روح الله صباغی

زمان: 21/1/1343ش

مکان: قم: بیت امام خمینی در محله یخچال قاضی

موضوع: دیدار مردم با امام خمینی پس از آزادی از زندان (2)

حاضرین در عکس: 1. امام خمینی؛ 2. خمینی، سید مصطفی؛ 3. یثربی قزوینی؛ 4. حجازی، سید عبدالرضا.

شرح عکس

امام خمینی عصر 13 خرداد 1342ش که مصادف با عاشورا بود، در مدرسه فیضیه و در میان جمعیت انبوهی از مردم، از شهدای مدرسه فیضیه تجلیل و علیه حکومت و شخص شاه سخنرانی تندی کرد.

این مسأله باعث شد در سحرگاه 15 خرداد 1342، کماندوهای حکومت پهلوی با یورش به منزل امام خمینی در قم، ایشان را دستگیر و به پادگان عشرت آباد تهران منتقل کنند. از 15 خرداد 1342 تا 15 فروردین 1343، امام خمینی به مدت 10 ماه در بازداشت و حصر رژیم شاه بود. امام این مدت را در 5 نقطه گذراندند که عبارتند از: زندان باشگاه افسران، زندان قصر، زندان عشرت‌آباد، منزلی متعلق به ساواک در داوودیه تهران و منزل دیگری در قیطریه.

رژیم شاه سرانجام امام را پس از سالگرد واقعه فیضیه و پیش از فرا رسیدن ماه محرم آزاد کرد. مأموران امنیتی ساواک به سرپرستی سرهنگ مولوی، رییس ساواک تهران، شبانه امام را از قیطریه خارج کرده و به قم آوردند و در ساعت 22 روز 15 فروردین 1343 در میدان نکویی قم پیاده کردند. برخی که امام را شناختند به سوی ایشان شتافته و با فرستادن صلوات و شعار برای امام، ایشان را به منزل رساندند. انبوه جمعیت در مدت کوتاهی روانه منزل امام شد و برخی از علما و روحانیون، همان شب به دیدار امام آمدند. دیدارهای آن شب تا ساعت 12 ادامه داشت و در روزها و شب‌های بعد نیز سیل مشتاقان به دیدار امام رفتند.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)