کد مطلب: 3434 | تاریخ مطلب: 04/10/1399
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

امروز با امام: چهارم دی

امروز با امام: چهارم دی

ـ اجازه دعوت از دو کشیش جهت انجام مراسم مذهبی گروگان های مسیحی (1358)

ـ سخنرانی در جمع کشیش های مسیحی (1358)

ـ سخنرانی در جمع کارگزاران مسجد قبا و دانشجویان مریوان (1358)

ـ سخنرانی در جمع گروهی از جانبازان و داوطلبان اعزام به جبهه (1359)

ـ اجازه دعوت از دو کشیش جهت انجام مراسم مذهبی گروگان‌های مسیحی (1358)

به‌مناسبت میلاد مسیح(ع)، امام خمینی با پیامی اجازه انجام مراسم مذهبی گروگان‌های امریکایی را با حضور کشیشان صادر کرده و فرمود:

«این جانب برای انجام مراسم مذهبی این عده از بازداشت‏شدگان‏ [گروگان‌ها] اجازه می‏دهم که دو نفر کشیش مسیحی دعوت شود، و در حضور آنان و تحت دستورشان مراسم مذهبی را انجام دهند.» (صحیفه امام، ج‏11، ص: 405)

کشیشان پس از انجام مراسم مذهبی، در تاریخ 4/ 10/ 58 با امام خمینی دیدار کردند. پس از دیدار آقای توماس اریکس، سرپرست گروه اظهار داشت: «امام خمینی مرد پر قدرت، خوش فکر و باهوش و یک شخصیت جهانی است؛ و علاوه بر احاطه بر مسائل روحانی در مسائل سیاسی نیز در سطح جهانی آگاهی دارد»

 

ـ سخنرانی در جمع کشیش‌های مسیحی (1358)

امام خمینی در این سخنان به رسالت روحانیت مسیح اشاره کرده و از عمل‌کرد و مواضع آنان انتقاد کرد و فرمود:

«من متقابلًا ولادت عیسی مسیح را به همه ملت‌های مستضعف دنیا و به ملت مسیح و به مسیحیان هم میهن‏مان تبریک می‏گویم. عیسی مسیح همه چیزش معجزه بود. معجزه بود که از یک مادر باکره متولد شد. معجزه بود که در مهد سخن گفت. معجزه بود که برای بشر صلح و صفا و روحانیت آورد. همه معجزه، همه انبیا معجزه هستند، و همه برای ساختن بشر آمدند. همه می‏خواهند که بشر به راه مستقیم الهی سیر کند، و همه می‏خواهند که تمام افراد بشر در صلح و صفا و برادری زیست کنند...

روحانیین مسیح، روحانیون مسلم، روحانیون یهود، همه روحانیون. و آن وظیفه تبعیت تام از پیغمبرها، و از آنهایی که آمدند برای تربیت بشر و برای صلح و صفا بین تمام افراد بشر... روحانیون مسئول‏اند در مقابل پیامبران و در مقابل خدای تبارک و تعالی... روحانیت مسیح موظف است به حسب تعلیمات مسیح، و به حسب تعلیم خدای بزرگ که با این قدرتهایی که بر خلاف مسیر انبیا و بر خلاف مسیر مسیح رفتار می‏کنند مبارزه معنوی بکنند. آنها را ارشاد بکنند به ملت مسیح. هدایت کنند ملت مسیح را که تبعیت از این قدرتهایی که بر ضد مسیح هست نکنند...

‏شما روحانیت مسیح باید مسیح را از این تنگنایی که ایجاد کرده‏اند رؤسای جمهور شما، نجات بدهید.» (صحیفه امام، ج‏11، ص: 406 ـ 412)

 

ـ سخنرانی در جمع کارگزاران مسجد قبا و دانشجویان مریوان (1358)

امام خمینی در این سخنرانی بر توطئه و تبلیغات قدرتهای بزرگ بر ضد اسلام و راههای مقابله با آن تأکید کرده و در بخشی از سخنان فرمود:

«ما امروز اگر بخواهیم با این قدرت بزرگ مواجه باشیم و در این میدان شکست نخوریم احتیاج به چند امر داریم: یکی اینکه ما اقتصاد خودمان را طوری کنیم که خودکفا باشیم که اولش قضیه زراعت است...

پس در رأس همه چیزها این است که یک کشوری راجع به ارزاقش محتاج نباشد به خارج...

وحدت کلمه و با وحدت نظر، بدون اینکه یکی بگوید نه، یکی بگوید آری، اگر این طور بشویم ان شاء اللَّه پیروز هستیم.» صحیفه امام، ج‏11، ص: 413ـ 422)

 

ـ سخنرانی در جمع گروهی از جانبازان و داوطلبان اعزام به جبهه (1359)

امام خمینی در این دیدار دربارۀ جانفشانی جوانان کشور و قدرت‌طلبی گروهک‌های منحرف‏

مطالبی را بیان فرمود:

«چطور می‏خواهند با خون این شهیدان ما و با این معلولان ما، اینها را ندیده بگیرند، و برای قدرت خودشان یا برای ابَرقدرتها خدمت کنند، و از روی خون این جوانهای ما بگذرند و خدمت به امریکا یا شوروی بکنند. چطور انسان متأثر نباشد از اشخاصی که قدرتمندی خودشان را در خون شهیدان ما می‏بینند؟ آنهایی که برای خودشان و برای قدرت خودشان خون شما جوانها را و شما معلولها را وسیله قرار می‏دهند؛ از فطرت انسانی خارج‏اند. اینها حیواناتی هستند به صورت انسان. آنهایی که در این موقعی که جنگ برقرار است و ارتش ما و سپاه ما و همه ملت فکر جنگ هستند، فکر این باشند که گروه خودشان قدرت به دست بیاورد، اینها جزء انسانها نیستند، اینها حیواناتی هستند به صورت انسان...

لکن من به شما عزیزان... نوید می‏دهم که پیروزی با شماست، پیروزی با حقّ است. من کراراً این را گفته‏ام که ما چه کشته بشویم و چه بکشیم پیروزیم.» (صحیفه امام، ج‏13، ص: 440ـ 442)

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)