کد مطلب: 4729 | تاریخ مطلب: 09/04/1401
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

نماز مسافر در مکه و مشاعر

نماز مسافر در مکه و مشاعر

نماز مسافر در مکه و مشاعر
کسانی که از بدو ورود به مکه تا روز هشتم ذی الحجه ده روز و بیشتر در مکه هستند که در این صورت در مکه و همچنین در عرفات و مشعر و منا و نیز بعد از برگشت به مکه باید نماز را تمام بخوانند.

نماز مسافر در مکه و مشاعر

رضا هوشیاری

زائران محترم بیت الله الحرام که وارد مکه معظمه می شوند دو دسته هستند:

دسته اول: کسانی که از بدو ورود به مکه تا روز هشتم ذی الحجه ده روز و بیشتر در مکه هستند که در این صورت در مکه و همچنین در عرفات و مشعر و منا و نیز بعد از برگشت به مکه باید نماز را تمام بخوانند.

دسته دوم: کسانی که از بدو ورود به مکه تا روز هشتم ذی الحجه کمتر از ده روز در مکه هستند که نمازشان در مکه و مشاعر (عرفات و مشعر و منا) قصر است.

و بعد از بازگشت از مشاعر چنانچه بخواهند ده روز و بیشتر در مکه بمانند نمازشان تمام است و اگر کمتر می مانند نمازشان شکسته است.

این گروه که وظیفه ایشان شکسته خواندن نماز در مکه است، طبق فتوای امام (س) مخیرند نمازهای چهار رکعتی را در مسجد الحرام تمام بخوانند و تمام خواندن افضل است.

البته طبق نظر مقام معظم رهبری و آیات عظام سیستانی و مکارم در کل شهر مکه حتی قسمتهای توسعه یافته آن نسبت به قصر و تمام مخیر هستند.

تذکر: مسعی خارج از مسجد الحرام است، پس مقلدین حضرت امام (س) در آنجا باید نماز ظهر و عصر و عشاء را دو رکعتی بخوانند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ویدیو

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.