کد مطلب: 4979 | تاریخ مطلب: 16/08/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه جناب حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه جناب حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری

حاج علی اکبری: همه این کشور و همه ما مدیون امام خمینی(س) هستیم.

سه شنبه 16 آبان 1402 اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی (س) دیداری با  حجت الاسلام  و المسلمین حاج علی اکبری داشتند. در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای کمساری مدیر کل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) ضمن ارائه گزارشی از همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) فرمودند که اسناد قابل توجهی از نامه ها و اجازه نامه های امام خمینی (س) به دست ما رسیده است که در تلاش هستیم در نمایشگاه همایش از این اسناد رونمایی کنیم و اظهار داشتند که تا به امروز 1227 نفر از وکلای امام در طی این همایش شناسایی شده اند و امید می رود که وکلای بیشتری در ادامه این همایش و پس از آنان نیز شناسایی شوند. از این تعداد حدود 80 نفر از ایشان در قید حیات است که ان شاءالله در 18 آبان ماه در ضمن همایشی از ایشان و منسوبین وکلای مرحوم تقدیر به عمل آید.
 
در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این همایش فرمودند:«همه این کشور و همه ما مدیون امام خمینی(س) هستیم و باید شکرگزار این نعمت الهی باشیم و هرکاری برای امام انجام شود بسیار مبارک و نیاز مبرم است».
 
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اظهار داشتند که حجم کار این همایش، نوآوری ها و اسناد جدید یافت شده تحسین برانگیز است و امید می رود که این ارتباط با شبکه وکلای امام خمینی (س) مستمر باشد.
 
ایشان در پایان این دیدار شورای سیاستگذاری ائمه جمعه را آماده هرگونه همکاری با موسسه تنظیم و نشر آثار امام دانستند و  آرزوی توفیق روز افزون داشتند.


 

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)