کد مطلب: 4978 | تاریخ مطلب: 16/08/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با سرکار خانم مجتهده دکتر صفاتی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با سرکار خانم مجتهده دکتر صفاتی

دکتر صفاتی: همیشه اولویت امام خمینی(س) امور معنوی بود.


دوشنبه 1‌5 آبان 1402 اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی (س) دیداری با سرکار خانم مجتهده دکتر صفاتی داشتند. در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای کمساری ضمن ارائه گزارشی از همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) فرمودند که اکثر اجازات امام در خصوص امور حسبیه بوده است و تا به امروز 1227 نفر از وکلای امام شناسایی شده اند.
 
مدیرکل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)- قم در ادامه این دیدار به بیان کارهای تحقیقی ، مصاحبه های علمی و مقالات پژوهشی این همایش پرداختند و اظهار داشتند که این همایش در روز 5شنبه 18 آبان در موسسه فقهی ائمه اطهار برگزار خواهد شد.
 
دکتر صفاتی نیز در ادامه این دیدار ضمن تشکر و تقدیر از موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)- قم بابت توجه به مساله وکالت شرعیه فرمودند که بحث وکلا مساله بسیار مهمی است که متاسفانه مغفول مانده است در حالی که حتی بعضی از محققان کشورهای خارجی به این مساله توجه دارند.
ایشان در ادامه به بیان تاسیس مدرسه قدسیه و حمایت امام خمینی(س) از این مدرسه پرداختند و اظهار داشتند که توجه به دیدگاه های فکری و تحلیلی امام از جمله نیازهای مبرم امروز است چرا که بخش قابل توجهی از سخنرانی های ایشان به امور معنوی مربوط است. امام در اوج سختی ها و فشار ها از مسائل معنوی غافل نمی شدند و همیشه اولویت ایشان امور معنوی بود و مانند یک کوه در مقابل بزرگترین حوادث می ایستادند و با کلمات موجزی عمیق ترین معنا را به صورت بسیار روشنی بیان می کردند.
 
مجتهده صفاتی در پایان این دیدار آرزوی توفیق برای برپایی باشکوه این همایش را داشتند.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)