کد مطلب: 4973 | تاریخ مطلب: 06/08/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله مرتضی مقتدایی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله مرتضی مقتدایی

آیت الله مقتدایی: همایش وکلای امام احیای زحمات امام و وکلای ایشان است.


 
امروز- شنبه 6 آبان 1402 - اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی (س) دیداری با آیت الله مقتدایی داشتند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین کمساری، مدیر کل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)-قم به ارائه گزارشی از روند همایش پرداختند و اظهار داشتند که تا به امروز حدود 1200 نفر از وکلای امام در طی این همایش شناسایی شده اند و امید می رود که وکلای بیشتری در ادامه این همایش و پس از آنان نیز شناسایی شوند. از این تعداد حدود 80 نفر  در قید حیات است که ان شاءالله  18 آبان ماه در ضمن همایشی از ایشان و منسوبین وکلای مرحوم تقدیر به عمل آید.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاضری درباره اسناد این همایش فرمودند که بحمد الله در این همایش 300 نامه منتشر نشده و 150 دستخط اجازه نامه امام به دست ما رسیده است که بناست در نمایشگاه همایش ارائه شود.
 
آیت الله مرتضی مقتدایی در ابتدای فرمایشات خویش به بیان اهمیت این همایش پرداختند و فرمودند که نمایندگان و وکلای امام زحمات زیادی را کشیده اند تا انقلاب به ثمر برسد اینان در سالهای اختناق و خفقان برای همراهی با امام خمینی(س) فشار زیادی را متحمل شدند و همایش وکلای امام احیای زحمات امام و وکلای ایشان است.

نماینده خبرگان رهبری ضمن تشکر از زحمات اعضای این همایش به بیان زحمات یکی از وکلای به نام و معروف  امام در اصفهان مرحوم آیت الله سید حسین خادمی پرداختند و فرمودند ایشان که خود در ردیف علما و مراجع آن بود از هیچ کمکی برای امام مضایقه نکردند و در نزد امام جایگاه ویژه ای داشتند به حدی که در سال 58 پس از ورود امام به ایران جمعی از علما برای دیدار امام خمینی(س) به قم مشرف شده بودند و حضرت امام وقتی شنیدند آقای خادمی میخواهند به دیدارشان بیایند؛ فرموند من باید به دیدار ایشان بروم و در منزل آقای مقتدایی به دیدار آقای خادمی آمدند و بسیار از ایشان تجلیل کردند.
در پایان این دیدار آیت الله مقتدایی قول مساعدی برای حضور در این همایش دادند.



. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)