کد مطلب: 4972 | تاریخ مطلب: 06/08/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله العظمی جعفر سبحانی.

 دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله العظمی جعفر سبحانی.

آیت الله سبحانی: اولین اجازه نامه امام، اجازه نامه ی بی نظیر عرفانی است و کمتر نمونه آن از شخص دیگری یافت می شود.

 
 چهارشنبه 3 آبان 1402 اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی (س) دیداری با آیت الله العظمی سبحانی داشتند. در ابتدای این دیدار آیت الله مسیح بروجردی (نوه امام) در مورد جایگاه آیت الله سبحانی در نزد امام خمینی و اجازه اجتهادی که امام به ایشان دادند بیاناتی داشتند و از ایشان تجلیل کردند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین عباس کمساری مدیر کل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)-قم گزارشی از این همایش ارائه کردند و بیان داشتند که این همایش علاوه بر شناسایی ویژه وکلای حضرت امام خمینی(س) اهداف دیگری نیز داشته است از جمله آن ها ارائه مقالاتی علمی در جهت تبیین جایگاه وکالت در تاریخ تشیع است.

آیت الله العظمی سبحانی ضمن تقدیر و تشکر تفاوت وکلا و صاحبان اجازه را بیان کردند و فرمودند که وکلا افراد محدود و خاصی بودند که نزد امام جایگاه ویژه ای داشتند.
ایشان به اولین اجازه نامه امام خمینی(س) اشاره کردند که خطاب به دو شاگرد از شاگردان دروس فلسفه خودشان است.(میرزا جواد حجت همدانی و سید ابراهیم خوئی) و بیان فرمودند که این اجازه نامه، اجازه نامه ی بی نظیر عرفانی است و کمتر نمونه آن از شخص دیگری یافت می شود و حاوی معارف دقیق و عمیقی است. همچنین با اشاره به کتاب اربعین امام خمینی(س) فرمودند که دعای آخر این کتاب که از زبان امام است بسیار زیباست.

در آخر آیت الله العظمی سبحانی بابت این همایش اظهار خوشحالی نمودند و وعده کردند که در صورت عدم حضور پیامی را به این همایش ارسال فرمایند.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)