کد مطلب: 4967 | تاریخ مطلب: 26/07/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله العظمی اسد الله بیات زنجانی.

 دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله العظمی اسد الله بیات زنجانی.

آیت الله بیات زنجانی: جملات امام خمینی (س) جایگزین ندارد مانند جمله میزان رای ملت است.


 امروز چهارشنبه 26 مهر 1402 اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی (س) دیداری با آیت الله العظمی بیات زنجانی داشتند. در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین کمساری مدیرکل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)- قم  ضمن گزارشی از روند همایش و برنامه های آتی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) بیان داشتند که این همایش در جهت شناسایی ، معرفی و تکریم وکلای شرعی امام شکل گرفته است و تا امروز بیش از 1200 نفر از وکلای شرعی امام خمینی(س) شناسایی شده اند که ان شا الله در 18 آبان ماه در موسسه فقهی ائمه اطهار این همایش برگزار خواهد شد. در کنار این همایش اسناد و مدارک جدیدی که به دست ما رسیده است در نمایشگاهی عرضه خواهد شد.
 
آیت الله العظمی بیات زنجانی ضمن تسلیت کشتار مظلومانه مردم غزه و محکومیت رژیم غاصب اسرائیل فرمودند که هرچه بیشتر می گذرد جای خالی امام بیشتر احساس می شود و دیگرانی که هستند خیلی فاصله با امام خمینی (س) دارند. هدایت ، بیانات ، سخنرانی ها و قلم ایشان منحصر به فرد بود و جملات امام جایگزین ندارد مانند جمله میزان رای ملت است که تک تک کلمات دقیق بیان شده و تا همیشه راهنماست.
ایشان با بیان اینکه وکالت از زمان موسی بن جعفر علیهما السلام شکل گرفته است به تبیین کارکرد نظام و تشکیلات وکلا پرداختند و مهم ترین وظیفه وکلا را رساندن پیام ائمه به مردم در شرایط خفقان دانستند. همچنین بیان داشتند که اخذ وجوهات ، امانت در حفظ و تصرف در مصارف مشخصه از جانب امام معصوم، از دیگر وظایف وکلا بوده است و شکل گیری برخی از فرق و مذاهب مانند واقفیه ریشه در همین مساله اقتصادی دارد.  
آیت الله بیات زنجانی ضمن تشکر از برگزاری این همایش به اهمیت نقش وکلا در انقلاب و عصر حاضر پرداختند و بیان داشتند که حفظ اسناد امام خمینی (س) برای تداوم مسیر انقلاب بسیار مهم است و اظهار داشتند که من خودم جزو نویسندگان طرح تشکیل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) بودم و خوشحال هستم که موسسه همچنان در این راستا مشغول فعالیت شبانه روزی است.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)