کد مطلب: 4966 | تاریخ مطلب: 25/07/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور

 دیدار اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی(س) با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور

آیت الله اعرافی: کار همه حوزه این است که هر چه بشود نام و پرچم امام خمینی (س) بلندتر باشد.


 
امروز سه شنبه 25 مهر 1402 اعضای شورای سیاستگذاری همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی (س) دیداری با آیت الله اعرافی مدیرحوزه های علمیه سراسر کشور داشتند در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین کمساری ضمن ارائه گزارشی از روند همایش بیان کردند که این همایش در چند محور دنبال خواهد شد:  
1. شناسایی، طبقه بندی و معرفی و تکریم وکلا  
2. جمع آوری اسناد مربوطه به اجازات امام خمینی (س)
3. جمع آوری مقالات و مصاحبه ها در جهت تبیین اجازات امام و وظایف وکلای ایشان.
 
مدیرکل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)-قم بیان داشتند: تا امروز 1227 نفر از وکلای شرعی امام خمینی (س) شناسایی شدند که از این تعداد حدود 80 نفر آنان در قید حیات هستند که ان شا الله در 18 آبان 1402 در مراسمی از آنان یا منسوبینشان تجلیل و تکریمی به عمل خواهد آمد.
 
آیت الله اعرافی نیز پس از خوش آمد گویی با اشاره به خاطراتی از ابوی بزرگوارشان و روحیه انقلابی مردم میبد بیان کردند که قبل از انقلاب چه در میبد چه در قم شرایط خفقان و اختناق بیداد می کرد و کسی نمی توانست نامی از امام ببرد اما امام خمینی (س) حاکمیت مطلق بر قلب ها را داشتند.
 
در ادامه مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور به بیان موارد همکاری با موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)- قم پرداختند؛ از جمله مرکز اسناد فیضیه، آموزش و پژوهش، نظام جامع اندیشه حوزه و نمایشگاه یکصدمین سالگرد حوزه و... .
 
همچنین ایشان وعده دادند که با صدور ابلاغیه ای اسناد مربوط به امام خمینی(س) جمع آوری و عرضه شود. ایشان در پایان این دیدار با بیان زمینه های مشترک تحقیقی، پژوهشی و آموزشی بیان کردند که کار همه حوزه این است که هر چه بشود نام و پرچم امام خمینی (س) بلندتر باشد.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.