کد مطلب: 4945 | تاریخ مطلب: 01/05/1402
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

پیام تسلیت آیت الله سید حسن خمینی در پی درگذشت آیت الله حسن صانعی

پیام تسلیت آیت الله سید حسن خمینی در پی درگذشت آیت الله حسن صانعی

بی تردید می توان این فقید سعید را از زمره نزدیک ترین افراد و خاص ترین یاران امام به حساب آورد و از جرگه آنان که محرم بسیاری از اسرار امام بودند، برشمرد.

 

بسمه تعالی

آیت الله آقای حاج شیخ حسن صانعی رحمت الله علیه بار سفر از جهان خاکی بربست و در ماه محرم به رحمت ایزدی پیوست.

ایشان را شاید بتوان اولین کسی دانست که در دفتر امام خمینی(س) از زمره یاران و همراهان ایشان شد و در مراحل مختلف مسئولیت این دفتر را بر عهده گرفت. 

بی تردید می توان این فقید سعید را از زمره نزدیک ترین افراد و خاص ترین یاران امام به حساب آورد و از جرگه آنان که محرم بسیاری از اسرار امام بودند، برشمرد. 

همراهی ایشان و برادر بزرگوارشان مرحوم آیت الله العظمی شیخ یوسف صانعی(ره) با بیت امام از سال ها قبل از آغاز نهضت شروع شده بود و با اوج گیری مبارزات به کمال خود رسید تا آنجا که بارها به تبعید و زندان منتهی شد. 

نقش برجسته ایشان در استمرار شهریه امام در دوران ستم شاهی و حضور شجاعانه اش در بیت امام در قم، آن هم در سال هایی که آوردن نام خمینی قرین شکنجه و ناملایمتی بود، و همدوشی او با مرحوم یادگار امام در تمام آن سال ها؛ در کنار تیز هوشی شگرف و کم نظیر و دشمن شناسی دقیق، از نقاط ارزشمند زندگی آن مرحوم است. 

مرحوم آیت الله صانعی در ماه محرم دعوت حق را لبیک گفت؛ همان ماهی که در آن به تبعیت از امام نهضت اسلامی را آغاز کرد و خود را چون مولایش حسین بن علی آماده شهادت کرد. 

اینجانب این مصیبت را به همه دوستداران امام خمینی(س) و به همسر صبور و عزیز ایشان و فرزندان بزرگوار و به خصوص به داماد گرامی شان جناب حجه الاسلام و المسلمین نظام زاده دامت تأییداته تسلیت عرض می نمایم و از خدای متعال برای ایشان غفران واسع و رحمت بی انتها را مسئلت می نمایم. 

سید حسن خمینی

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)