کد مطلب: 4639 | تاریخ مطلب: 04/11/1400
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار هیئت تحریریه هفته نامه حریم امام با ریاست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم

دیدار هیئت تحریریه هفته نامه حریم امام با ریاست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم

سردبیر نشریه حریم امام ضمن معرفی اعضای هیئت تحریریه، گزارشی از فعالیت ده سالۀ هفته نامه ارائه کرد. سپس ریاست محترم موسسه نیز ضمن خیر مقدم، از حضور هیئت تحریریه و فعالیت های این نشریه در راستای ترویج و تبیین اندیشه ها و اهداف حضرت امام و انقلاب قدردانی کرده و اظهار داشت:

دیدار هیئت تحریریه هفته‌نامه حریم امام با ریاست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم

 هم‌زمان با میلاد مسعود حضرت فاطمه زهرا(س) و فرزندش برومندش امام خمینی(ره)، عصر روز یکشنبه سوم بهمن، سردبیر و اعضای هیئت تحریریه هفته‌نامه حریم امام با ریاست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی قم دیدار کردند.

در این دیدار که در فضایی بسیار صمیمی و دوستانه، و برای آشنایی بهتر و همکاری بیشتر انجام گرفت؛ نخست، سردبیر نشریه حریم امام ضمن معرفی اعضای هیئت تحریریه، گزارشی از فعالیت ده سالۀ هفته‌نامه ارائه کرد. سپس ریاست محترم موسسه نیز ضمن خیر مقدم، از حضور هیئت تحریریه و فعالیت‌های این نشریه در راستای ترویج و تبیین اندیشه‌ها و اهداف حضرت امام و انقلاب قدردانی کرده و اظهار داشت:

امیدوارم همکاری و همیاری دوطرفه در راستای اهداف مشترک روزافزون گردد و بتوانیم در کنار هم و با توان بیشتر و بهتر نام و یاد حضرت امام و اهداف ایشان و انقلاب را به نسل‌های امروز و آینده به نحو احسن معرفی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقای عباس کمساری افزود: نشریه حریم امام نشریه ای وزین و علمی بوده و مخاطبین خاص خود را دارد و توانسته است در این دورۀ ده ساله، هم بسیار مفید به حال مردم و جامعه، و هم معرف چهره‌های علمی و اخلاقی گمنام حوزه‌های علمیه و روحانیت باشد.

در ادامه ریاست محترم موسسه قم فرمودند: با توجه به وضعیت سخت اقتصادی و در تنگنا بودن هفته‌نامه برای تهیه محتوا و چاپ و توزیع، موسسه آمادگی دارد در حد امکان کمک حال این نشریه باشد.  

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.