کد مطلب: 4607 | تاریخ مطلب: 24/09/1400
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دیدار رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم با مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه سراسر کشور

دیدار رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم با مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه سراسر کشور

حجت الاسلام و المسلمین کمساری پس از مرور نقش امام خمینی در حوزه علمیه، گزارشی از فعالیت های مؤسسه در زمینه های بین الملل، علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی ارائه داد و خواستار همکاری بیشتر موسسه و حوزه های علمیه شد.

دیدار رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم
با مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه سراسر کشور

به دنبال دیدار سال گذشته حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کمساری سرپرست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور و مصوبات آن جلسه، سه شنبه 23/9/1400 حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم با حجت الاسلام و المسلمین سید مفید حسینی کوهساری، مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه دیدار کرد.
در ابتدای این دیدار که در محل مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین کمساری پس از مرور نقش امام خمینی در حوزه علمیه، گزارشی از فعالیت‌های مؤسسه در زمینه‌های بین‌الملل، علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی ارائه داد و خواستار همکاری بیشتر موسسه و حوزه‌های علمیه شد.
در ادامه حجج اسلام حسن پویا معاون پژوهش، مهدی حاضری معاون آموزش و آقایان حسین عرب‌پور معاون فرهنگی هنری و ارتباطات و روح‌الله صباغی مدیر فرهنگی مؤسسه، مطالبی در خصوص همکاری مؤسسه و حوزه علمیه ارائه دادند.


حجت الاسلام و المسلمین سید مفید حسینی کوهساری نیز ضمن خیر مقدم به رئیس مؤسسه و همراهان ایشان، مطالبی درباره امام خمینی و تأثیر ایشان بر جوامع اسلامی و انسانی و علاقمندان به امام خمینی بیان کرد.
در این دیدار پیشنهاداتی از سوی مدیران دو مرکز در راستای بازشناخت هر چه بیشتر اندیشه، تأثیر و نقش امام خمینی در حوزه‌های مختلف پژوهشی، آموزشی، بین‌المللی و فرهنگی مطرح شد.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.