کد مطلب: 4731 | تاریخ مطلب: 09/04/1401
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

نوافل در سفر

 نوافل در سفر

نوافل در سفر
در غیر سفر نوافل شبانه روز دو برابر رکعات نمازهای یومیه است؛ یعنی 17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله شبانه روز در مجموع 51 رکعت نماز.
کسی که در سفر است و قصد ماندن ده روز را ندارد، نمازش شکسته است و در این صورت نافله نماز ظهر و نافله نماز عصر ساقط است، ولی بجا آوردن نافله عشاء رجاءاً اشکال ندارد.

 نوافل در سفر

رضا هوشیاری

در غیر سفر نوافل شبانه روز دو برابر رکعات نمازهای یومیه است؛ یعنی 17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله شبانه روز در مجموع 51 رکعت نماز.

11 رکعت نماز شب (8 رکعت به نیت نماز شب، 2 رکعت به نیت نماز شفع، و یک رکعت به نیت نماز وتر)

2 رکعت نافله صبح قبل از نماز صبح

8 رکعت نافله ظهر قبل از نماز ظهر

8 رکعت نافله عصر قبل از نماز عصر

4 رکعت نافله مغرب بعد از نماز مغرب

2 رکعت نشسته نافله عشاء بعد از نماز عشاء که یک رکعت حساب می شود.

کسی که در سفر است و قصد ماندن ده روز را ندارد، نمازش شکسته است و در این صورت نافله نماز ظهر و نافله نماز عصر ساقط است، ولی بجا آوردن نافله عشاء رجائاً اشکال ندارد.

زائرانی که در مدینه و مکه حضور دارند اگر کمتر از 10 روز در آنجا می مانند نافله ظهر و عصر برای ایشان هم ساقط است اگرچه مخیرند نماز ظهر و عصر را چهار رکعتی بخوانند.

پس تخییر در اماکن تخییر خصوص نمازهای چهار رکعتی واجب است (ظهر و عصر و عشاء) و شامل نافله ظهر و عصر نمی شود.

البته نافله عشاء را رجائاً می توانند بجا آورند.

تذکر: در مکه و مدینه به انجام مستحبات اهتمام بورزید و در بجا آوردن نوافل شبانه روزی در این اماکن مخصوصاً نماز شب کوتاهی نکنید و از این فرصت کمال استفاده را ببرید.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ویدیو

 

 

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)