کد مطلب: 5450 | تاریخ مطلب: 29/06/1405
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

برگزاری بیست و هشتمین نشست علمی از سلسله نشست های تبیین مکتب امام خمینی(س)

برگزاری بیست و هشتمین نشست علمی از سلسله نشست های تبیین مکتب امام خمینی(س)

در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید نشست علمی بیست و هشتم موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قم با محوریت اندیشه و مکتب امام خمینی(س) برگزار میگردد.

با سخنرانی:
حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد ارسطا و موضوع " اصالت تکلیف یا اصالت نتیجه با تاکید بر اندیشه امام خمینی(س)"

🕰زمان: دوشنبه ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۰:۳۰ صبح

مکان:قم ، خیابان صفاییه ، کوچه ۲۴ "ممتاز" ، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)قم

حضور عموم علاقمندان عرصه ی اندیشه و مکتب امام خمینی(س) آزاد است.

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

بگذارید این کفریات به گوش همه برسد!

بگذارید این کفریات به گوش همه برسد!
حضرت امام هنگام تفسیر سورۀ حمد، در نقل خاطره ای از استاد عرفانش آیت الله شاه آبادی، می فرماید: «مرحوم آقای شاه آبادی- رحمه اللَّه - برای عده ای از کاسب ها [که‏] می آمدند آنجا، مسائل را همان طوری که برای همه می گفت، برای آنها هم می گفت. من به ایشان عرض کردم: «آخر این ها [که سنخیتی ندارند!]» گفت: «بگذار این کفریات به گوششان بخورد!» خوب، ما یک چنین اشخاصی داشتیم؛ حالا به سلیقه من درست در نمی آید که نمی شود گفت که این ها اشتباهات است.» (تفسیر سوره حمد، ص 190)