کد مطلب: 3574 | تاریخ مطلب: 12/01/1400
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

دوازدهم فروردین، سال روز «روز جمهوری اسلامی» گرامی باد!

دوازدهم فروردین، سال روز «روز جمهوری اسلامی» گرامی باد!

در 12 فروردین سال 1358، دو ماه پس از پیروزی انقلاب، مردم ایران با حضور در پای صندوق‌های رأی به تغییر نظام شاهنشاهی به جمهوری اسلامی رأی آری دادند و با رأی قاطع مردم نظام جمهوری اسلامی در ایران استقرار یافت. امام خمینی نیز طی پیامی این روز را روز جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده و از حضور گستردۀ مردم در انتخابات تشکر کرده و فرمودند:

«من در این روز مبارک، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام می‏کنم. به دنیا اعلام می‏کنم که در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد، که سرتاسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق‌ها هجوم آورده و رأی مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله دان تاریخ دفن کنند.» (صحیفه امام، ج6، ص452)

پس از این پیام مکتوب، خطاب به ملت ایران یک پیام رادیو و تلویزیونی نیز داده و فرمودند:

در پایان دو روز رأی گیری و شمارش آراء برای تعیین نظام سیاسی کشور، آقای احمد صدرحاج سیدجوادی وزیر کشور دولت موقت- که مجری رفرانوم بود- طی گزارشی مقدماتی از نتیجه انتخابات اعلام کرد که بیش از 98 درصد از واجدین شرایط (معادل 2288021 نفر) برای دادن رأی و نظر خود در این رفراندوم، شرکت کردند و بیش از 97 درصد آنها (معادل 2147055) رأی آری دادند. در نتیجه از ساعت 12 شب یکشنبه 12 فروردین ماه 1358 ش، رژیم کشور ایران با پیام امام خمینی رسماً جمهوری اسلامی شد. حضرت امام علاوه بر صدور پیام به مناسبت رأی قاطع ملت به جمهوری اسلامی، طی پیام رادیو و تلویزیونی ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در انتخابات و نظر مثبت آن ها به جمهوری اسلامی، از توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی نیز پرده برداشته و روز دوازدهم فروردین را عید اعلام کردند. (صحیفه امام، ج 6، ص 457)

. انتهای پیام /*
 

زمزم احکام، ربا و اقسام آن

حرمت ربا با آیات قرآن و سنت رسول خدا (ص) و احادیث اهل بیت علیهم السلام و اجماع فقها ثابت گشته و از گناهان بزرگ محسوب می شود ،
ربا یا ربای معاملی است و یا ربای قرضی و ربا در معامله عبارت است از مبادله دو کالای مثل هم با دریافت اضافی.

ماه محرم و صفر

محرّم و صفر، که ماه‏‎ ‎‏برکات اسلامی است و ماه زنده ماندن اسلام است، باید ما محرّم و صفر را زنده نگه‏‎ ‎‏داریم به ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ که با ذکر مصائب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ‏‎ ‎‏زنده مانده است این مذهب تا حالا؛ با همان وضع سنتی، با همان وضع مرثیه سرایی و‏‎ ‎‏روضه خوانی.(صحیفه امام، ج 15، ص 331)