29. طریقه نماز عید فطر

29. طریقه نماز عید فطر
م 1. نماز عید فطر دو رکعت است. در رکعت اول آن بعد از خواندن حمد و سوره باید پنج تکبیر گفته شود و بعد از هر تکبیر یک قنوت بخواند و پس از قنوت پنجم تکبیر دیگری بگوید و به رکوع برود و دو سجده بجا آورد و برخیزد و در رکعت دوم، چهار تکبیر بگوید و بعد از هر تکبیر قنوت بخواند و پس از آن تکبیر پنجم را بگوید و به رکوع برود و بعد از رکوع دو سجده بجا آورد و تشهد بخواند و نماز را سلام دهد. (م 1519)...

کد : 3712 | تاریخ : 03 خرداد 1399

م 1. نماز عید فطر دو رکعت است. در رکعت اول آن بعد از خواندن حمد و سوره باید پنج تکبیر گفته شود و بعد از هر تکبیر یک قنوت بخواند و پس از قنوت پنجم تکبیر دیگری بگوید و به رکوع برود و دو سجده بجا آورد و برخیزد و در رکعت دوم، چهار تکبیر بگوید و بعد از هر تکبیر قنوت بخواند و پس از آن تکبیر پنجم را بگوید و به رکوع برود و بعد از رکوع دو سجده بجا آورد و تشهد بخواند و نماز را سلام دهد. (م 1519)

م 2. نماز عید سوره مخصوصی ندارد. ولی بهتر است در رکعت اول آن، سوره شمس و در رکعت دوم آن، سوره غاشیه خوانده شود، یا در رکعت اول، سوره اعلی و در رکعت دوم، سوره شمس خوانده شود. (م 1522)

م 3. مستحب است در نماز عید فطر، قرائت و سایر اذکار را بلند بخواند. (م 1521)

م 4. بر زمین سجده کنند. (م 1525)

م 5. در وقت گفتن تکبیرها، دست‏ها را بلند کنند. (م 1525)

م 6. خواندن نماز عید در زیر سقف کراهت دارد. (م 1528)

م 7. مستحب است بعد از نماز عید فطر این تکبیرها را بگوید:

اَللّهُ اَکْبَرُ. اَللّهُ اَکْبَرُ. لا إلهَ إلاّ اللّهُ وَ اللّهُ اَکْبَرُ. اللّهُ اَکْبَرُ وَ لِلّهِ الْحَمْدُ. اَللّهُ اَکْبَرُ عَلی ما هَدانَا.

و هچنین گفتن آن تکبیرها بعد از نماز مغرب و عشا شب عید و بعد از نماز صبح و نماز ظهر و عصر روز عید فطر مستحب است. (م 1526)

 

انتهای پیام /*